Anamaria Prodan, declaraţii uluitoare despre Reghe şi Corina Caciuc: "Era faultat de amantă la greu"

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu se lasă şi lansează noi atacuri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Impresara a publicat un mesaj în care susţine că fostul soţ îi trimitea mesaje pe ascuns Corinei Caciuc şi că fura bunurui din casa familiei, dar şi că ar fi fost bătut de amanta sa. 

Anamaria Prodan face o nouă serie de dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi amanta lui
Anamaria Prodan face o nouă serie de dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi amanta lui

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit din nou, la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul FIFA a publicat un mesaj în care susţine că antrenorul Universităţii Craiova îi dădea mesaje Corinei Caciuc ascuns prin debaralele saloanelor de tuns din Dubai şi că Anamaria l-a prins furând din casa familiei. Ea aruncă încă o bombă şi mai spune că Reghe ar fi fost lovit de amanta sa, motiv pentru care ar fi ajuns să fie de râsul lumii. 

"Limbricul Reghe îi scria amantei ascuns fiind într-o cămăruţă a unui salon de tuns din Dubai, unde se ţineau găleşti, mături şi dezinfectanţi. L-am prins iar furând din casă şi amanta nu îl mai primea. Zilnic, vă ofer o pastilă "d-ale lui reghe limbă de aur sau gâscă de aur". Aşa nefericit era acasă cu familia că se tăvălea după fiecare escapadă când era prins de nevastă şi copii. 

Milogul mic era faultat de amantă la greu, semnele le vedeţi şi azi pe faţa lui. Cum ieşea din cuvântul ei, îşi lua na na la funduleţul gol. Aşa râde oraşul că îi plăcea. Acasă nu îl băteam că nu ştiam că îi place umilinţa", a scris Anamaria Prodan, pe pagina sa de Instagram.

Acesta este mesajul publicat de Anamaria Prodan
Acesta este mesajul publicat de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, declaraţii despre scandalul cu Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf a agitat apele după ce a făcut o serie de declaraţii despre mariajul său cu Anamaria Prodan, dar şi despre scandalul cu Dan Alexa, despre care s-a scris că ar fi avut o relaţie cu impresara. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruţă, antrenorul a fost întrebat dacă l-a deranjat scandalul cu Alexa. El a răspuns afirmativ, dar nu a precizat dacă e vorba despre pumnul dat de Anamaria antrenorului sau despre zvonurile relaţiei dintre ei doi. 

"Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia (n.red: de a divorţa) încă de atunci", a spus Reghe. 

El a ţinut să precizeze şi că nu a furat nimic din casa familiei Prodan-Reghecampf şi că multe dintre lucrurile despre care spune Anamaria că lipsesc erau cumpărate de el. 

"La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu.

Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria", a mai adăugat Laurenţiu Reghecampf, la podcast-ul lui Cătălin Măruţă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net