Anamaria Prodan o desființează pe Corina Caciuc! Atac asupra iubitei lui Reghe

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu se lasă cu una cu două! Impresara nu pierde nici o ocazie să mai facă aluzii subtile pe rețele de socializare și nu numai, la adresa fostului soț și a amantei sale, Corina Caciuc. Tortulețul pe care l-a primit cadou Corina Caciuc de ziua ei de la Laurențiu Reghecampf a ajuns ciuca ironiilor  de pe Internet, după ce a fost făcut praf de impresară!

Anamaria Prodan nu scapă nici o ocazie sa nu o ironizeze pe Corina Caciuc Sursa: Instagram
Anamaria Prodan nu scapă nici o ocazie sa nu o ironizeze pe Corina Caciuc Sursa: Instagram

La puțin timp după ce Click! a dezvăluit că tortul lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc ar fi stârnit comentarii acide la o masa în oraș a familiei Prodan, impresara Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și a postat și o imagine pe Instastory, în care ironizează prăjitura cu sirenă primită în dar de Corina Caciuc de la Laurențiu Reghecampf.

Impresara a postat pe contrul ei de socializare un colaj sugestiv în care apar trei tortulețe: cel imens cu trei etaje de la nunta ei de cristal cu Laurențiu Reghecampf din vara trecută, cel oferit în dar de antrenorul Universității Craiova Corinei Caciuc, de ziua cesteia,  și un cozonăcel cu gaură la mijloc.

Evoluția lui Reghiță! Anul 1, anul 2 și anul viitor.Hap după dulap sau în dulap”, este reacția ironică a impresarei, care însoțește fotografia, postată pe Instagram.

"Asta este decăderea lui Reghecampf!"

Păi, asta este decăderea lui Reghecampf în ani. De la mama noastră numărul 1 mondial cu tort dublu înălțimii lui Reghecampf, a ajuns la tortulețul primit pe barter pentru amantă și, la anul, decăderea o se fie așa de rea că poate îl ajută Dumnezeu să ia o gogoșică găurită și ieftină!

E incredibil, ne distrăm cum Reghe postează ca la grădiniță tortulețe, floricele și alte lucruri de gen”, au comentat acid și fetele impresarei, Sarah și Rebeca, pe marginea celor trei prăjituri expuse în colaj.

Laurențiu Reghecampf i-a făcut Corinei Caciuc, zilele trecute, când aceasta a împlinit 29 de ani, cadou un tortuleț personalizat cu o graviduță și un buchețel de flori naturale.

Când ești mic-mic și florile și tortul e mic-mic. Barter, probabil!“, au fost cuvintele ironice ale impresarei, la adresa prăjiturii aniversare oferită de fostul ei soț Corinei Caciuc, comentate îndelung la o masă în oraș a familiei Prodan.

Corina Caciuc a împlinit miecuri, 16 februarie, 29 de ani și urmează să aducă pe lume primul ei copil cu Laurențiu Reghecampf, fiind însărcinată în 7 luni.

Anamaria Prodan l-a acuzat în repetate rânduri pe Laurențiu Reghecampf că nu vine să-și vadă copilul, pe Laurențiu Reghcampf junior. Pe de altă parte, impresara îi urează noroc fostului soț în noua sa viață de familie și spune că nu îi poartă pică în niciun fel copilului care se va naște.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost împreună timp de 15 ani şi au împreună un băiat, pe Laurenţiu junior, zis Bebeto, născut în 2008. Impresara a negat, în exclusivitate pentru Click!, că ar intenționa să ceară custodia exclusivă, în ceea ce-l privește pe fiul lor, Bebeto.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net