EXCLUSIV! Anamaria Prodan, reacție furibundă la adresa Corinei Caciuc. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se bat, mai nou, în procese în justiție. Impresara, însă, câștigă pe bandă rulantă procesele cu încă soțul ei. L-a câștigat și pe cel intentat în luna martie, prin care antrenorul îi interzicea să mai vorbească public despre el și despre Corina Caciuc. Aceasta a dat-o și ea în judecată, la rândul ei, pe impresară, însă și-a anonimizat dosarul.

Anamaria Prodan câștigă proces după proces Sursa: Instagram
Anamaria Prodan câștigă proces după proces Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a fost dată în judecată chiar de 1 martie de către Laurențiu Reghecampf. "La pachet", a venit, însă, și plângerea penală făcută de Corina Caciuc, pe 2 martie, la adresa sexy impresarei, pentru defăimare. Antrenorul Universității Craiova a făcut plângerea la Judecătoria Buftea, iar Corina Caciuc, la Tribunalul Ilfov.

Se pare că aceștia ar fi fost deranjați de afirmațiile făcute de sexy impresară de-a lungul timpului. Corina Caciuc i-a intentat, și ea, proces impresarei, pentru că ar fi defăimat-o în public, în mai multe rânduri.

Luni dimineață, însă, Laurențiu Reghecampf a aflat că a pierdut procesul deschis soției sale. Judecătorii au respins, pe 21 martie, solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a o obliga pe Anamaria Prodan să nu mai vorbească public despre el și despre relația lui extraconjugală cu Corina Caciuc.

Ulterior, Corina Caciuc a decis să-și anonimizeze dosarul, iar în dreptul numelui reclamantului a fost trecut apelativul „Anonimizat 1”. Aflată în Emirate, Anamaria Prodan a avut o reacție furibundă la adresa Corinei Caciuc și a desființat decizia acesteia de se da drept „anonimă” în dosar.

„Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns?”

Eu, Anamaria Prodan sunt și persoană publică și formatoare de opinii, și deschizătoare de drumuri, și personalitate! Așa, făra modestie o spun! Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!”,a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan a aruncat mânușa și a invitat-o pe Corinca Caciuc la mai multă transparență în acțiunile sale introduse în justiție. A cerut ca probele și mărturiile din dosar să fie făcute publice.

„îmi doresc transparență în dosarele mele pe care cei doi mi le deschid"

Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid. Doresc să vadă toată lumea că am spus doar adevărul și l-am susținut cu probe pe care le-am primit, auzit, văzut de peste tot, mai ales din presă.

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a mai declarat impresara, pentru Click !

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni față în față la tribunal, în luna aprilie, după ce primul termen în procesul de divorț, cel din 7 februarie 2022, a fost amânat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net