EXCLUSIV! Încă o lovitură pentru Reghe! A pierdut un proces important în fața Anamariei Prodan!

Laurențiu Reghecampf pierde pe bandă rulantă procesele cu Anamaria Prodan! Judecatorii au respins luni, 21 martie, solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a o obliga pe soția lui, Anamaria Prodan, să nu mai vorbească public despre el și despre relația lui extraconjugală cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au termen în aprilie, în procesul de divorț Sursa: Facebook
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au termen în aprilie, în procesul de divorț Sursa: Facebook

În noul dosar, Laurențiu Reghecampf a încercat, din nou, să obțină prin hotărâre judecatorească ca Anamaria Prodan, încă soția lui, cu care se află în plin proces de divorț la Judecătoria Buftea, să retragă din presa scrisă, televiziune, dar și de pe rețelele de socializare toate articolele și postările pe care Reghecampf le-a considerat,,defăimătoare” la adresa lui și a Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a solicitat, în dosar, să fie retrase din presă, mai precis, fotografiile expuse în presă cu Corina Caciuc în ipostaze jenante, dar și clipurile video în care aceasta apărea în compania altor bărbați, cât și celebrele e-mail-uri deochiate schimbate de antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc, pe vremea în care era încă soțul Anamariei Prodan. Corina Caciuc i-ar fi cerut de atunci acestuia să divorțeze de impresară.

Instanța, însă, a respins acțiunea ca nefondată, pentru a doua oară. În decembrie anul trecut, antrenorului i-a mai fost repinsă o Ordonanță, prin care acesta a solicitat ca Anamaria Prodan să nu mai vorbească public pe tema divorțului și a amantei Corina Caciuc.

"Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru" 

Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!“, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus, la acel moment.

Tot ceea ce a susținut Anamaria Prodan s-a bazat probe clare, de necontestat, privitoare la Corina Caciuc și la dispariția sau vânzarea bunurilor comune ale familiei Prodan-Reghecampf, dar și la banii trimiși direct în contul acesteia”, au dezvăluit surse din anturajul apărării Anamariei Prodan, conduse de avocatul Oleg Burlacu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regecampf se vor întâlni la tribunal pentru prima dată în luna aprilie, în procesul de divorț, intentat de antrenor, la Judecătoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net