EXCLUSIV! ├Änc─â o lovitur─â pentru Reghe! A pierdut un proces important ├«n fa╚Ťa Anamariei Prodan!

Lauren╚Ťiu Reghecampf pierde pe band─â rulant─â procesele cu Anamaria Prodan! Judecatorii au respins luni, 21 martie, solicitarea lui Lauren╚Ťiu Reghecampf de a o obliga pe so╚Ťia lui, Anamaria Prodan, s─â nu mai vorbeasc─â public despre el ╚Öi despre rela╚Ťia lui extraconjugal─â cu Corina Caciuc.

reghe prodan jpg
Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf au termen ├«n aprilie, ├«n procesul de divor╚Ť Sursa: Facebook

├Än noul dosar, Lauren╚Ťiu Reghecampf a ├«ncercat, din nou, s─â ob╚Ťin─â prin hot─âr├óre judecatoreasc─â ca Anamaria Prodan, ├«nc─â so╚Ťia lui, cu care se afl─â ├«n plin proces de divor╚Ť la Judec─âtoria Buftea, s─â retrag─â din presa scris─â, televiziune, dar ╚Öi de pe re╚Ťelele de socializare toate articolele ╚Öi post─ârile pe care Reghecampf le-a considerat,,def─âim─âtoareÔÇŁ la adresa lui ╚Öi a Corinei Caciuc.

Lauren╚Ťiu Reghecampf a solicitat, ├«n dosar, s─â fie retrase din pres─â, mai precis, fotografiile expuse ├«n pres─â cu Corina Caciuc ├«n ipostaze jenante, dar ╚Öi clipurile video ├«n care aceasta ap─ârea ├«n compania altor b─ârba╚Ťi, c├ót ╚Öi celebrele e-mail-uri deochiate schimbate de antrenorul Universit─â╚Ťii Craiova ╚Öi Corina Caciuc, pe vremea ├«n care era ├«nc─â so╚Ťul Anamariei Prodan. Corina Caciuc i-ar fi cerut de atunci acestuia s─â divor╚Ťeze de impresar─â.

stanga
dreapta
reghe corina caciuc jpg
reghe corina caciuc jpeg
ana prodan reghe jpg
caciuc reghe JPG
anamaria prodan reghe png
6 prodan si reghe jpg jpeg
reghe prodan jpg
reghe prodan fiu png
anamaria prodan png
Anamaria Prodan jpg
anamaria prodan jpg
anamaria prodan (2) jpg
anamaria prodan trucaj png
anamaria prodan  1 jpg
anamaria prodan 2 jpg
anamaria prodan 5 jpg

Instan╚Ťa, ├«ns─â, a respins ac╚Ťiunea ca nefondat─â, pentru a doua oar─â. ├Än decembrie anul trecut, antrenorului i-a mai fost repins─â o Ordonan╚Ť─â, prin care acesta a solicitat ca Anamaria Prodan s─â nu mai vorbeasc─â public pe tema divor╚Ťului ╚Öi a amantei Corina Caciuc.

"Ai luat pe cineva ╚Öi l-ai adus ├«n casa noastr─â, ├«n patul nostru" 

ÔÇ×Am c├ó╚Ötigat ca aceast─â ordonan╚Ť─â pre╚Öedin╚Ťial─â pe care s-a luptat s─â o c├ó╚Ötige s─â fie declarat─â nefondat─â! Ai luat pe cineva ╚Öi l-ai adus ├«n casa noastr─â, ├«n patul nostru, au disp─ârut lucruri din cas─â. ╚śi noi l-am iertat! C├ót de mic poate s─â fie acest b─ârbat!ÔÇť, au fost declara╚Ťiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus, la acel moment.

ÔÇ×Tot ceea ce a sus╚Ťinut Anamaria Prodan s-a bazat probe clare, de necontestat, privitoare la Corina Caciuc ╚Öi la dispari╚Ťia sau v├ónzarea bunurilor comune ale familiei Prodan-Reghecampf, dar ╚Öi la banii trimi╚Öi direct ├«n contul acesteiaÔÇŁ, au dezv─âluit surse din anturajul ap─âr─ârii Anamariei Prodan, conduse de avocatul Oleg Burlacu.

Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Regecampf se vor ├«nt├ólni la tribunal pentru prima dat─â ├«n luna aprilie, ├«n procesul de divor╚Ť, intentat de antrenor, la Judec─âtoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
Catalin Botezatu png
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg