EXCLUSIV! Anamaria Prodan, prima declara╚Ťie despre iubitul arab! S-a mutat sau nu de acas─â? ┬źNu mai sunt vreo tineric─â┬╗

Anamaria Prodan a rupt t─âcerea ╚Öi a f─âcut primele declara╚Ťii pentru Click! despre iubitul arab, putred de bogat. Sexy impresara a plecat, din nou, ├«n Emirate, ├«n urm─â cu c─âteva zile, ╚Öi a postat o poz─â cu un b─ârbat misterios, care a aruncat ├«n aer Internetul.

cub anamaria prodan png
Anamaria Prodan și bărbatul misterios din Emirate

├Änainte s─â plece din Rom├ónia,├«n urm─â cu doar c├óteva zile, Anamaria Prodan a dezv─âluit la podcastul ÔÇ×Fi╚Ť─â cu Adi╚Ť─âÔÇŁ c─â ar avea un nou iubit ├«n Emirate, putred de bogat, care este dispus s─â o a╚Ötepte p├ón─â dup─â divor╚Ťul de Lauren╚Ťiu Reghecampf.

Nici nu a c─âlcat bine pe nisipul fierbinte din Emirate c─â sexy impresara a postat pe contul de Instagram o fotografie, la fel de fierbinte, la bra╚Ťul unui ╚Öeic, care se pare c─â ar fi chiar iubitul misterios din Emirate. Fotografia era f─âcut─â chiar ├«n biroul luxos al acestuia.

Impresara vrea, ├«ns─â, s─â men╚Ťin─â supansul asupra identit─â╚Ťii noului b─ârbat din via╚Ťa ei, p├ón─â c├ónd va definitiva divor╚Ťul de Lauren╚Ťiu Reghecampf.

stanga
dreapta
Anamaria Prodan și iubitul arab
anamaria prodan png
anamaria prodan png
anamaria prodan 2 png
anamaria prodan dubai piscina19 jpg
anamaria prodan dubai piscina11 jpg

ÔÇ×Nu-mi petrec nop╚Ťile de la unul la altul!ÔÇŁ

Contactat─â de Click! ├«n Emirate, sexy impresara a f─âcut prima declara╚Ťie ├«n leg─âtur─â cu noul iubit.

ÔÇťE biroul ╚Öeicului, niciodat─â apartament. Zilele ╚Öi nop╚Ťile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdat─â, ├«n Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tineric─â s─â-mi petrec nop╚Ťile de la unul, la altul!ÔÇŁ, a declarat Anamaria Prodan, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Impresara a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â, ├«ns─â, c─â, de╚Öi nu se afla ├«n apartamentul b─ârbatului misterios, ci doar in biroul lui, totu╚Öi iubirea plute╚Öte ├«n aer la Dubai. Impresara a recunoscut c─â exist─â un b─ârbat ├«n via╚Ťa ei pe care-l place ╚Öi care va ├«nsemna "NEXT LEVEL" (urm─âtorul nivel) pentru ea.

ÔÇ×P├ón─â c├ónd nu sunt o femeie divor╚Ťat─â, nu m─â mut de acas─â. Dar, da, este c├ót se poate de adev─ârat c─â sunt la alt LEVEL (nivel). ╚śi voi anun╚Ťa totul m├óndr─â c├ót de cur├óndÔÇŁ, ne-a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf ar fi trebuit s─â se ├«nt├ólneasc─â, fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â, la tribunal, la Buftea, pe 7 februarie, ├«ns─â avocatul impresarei a fost infectat la cel moment cu Covid. Procesul a fost am├ónat pentru luna aprilie.

Dup─â divor╚Ťul de Lauren╚Ťiu Reghecampf, se pare c─â vom afla, ├«n sf├ór╚Öit, ╚Öi identitatea noului b─ârbat, putred de bogat, din via╚Ťa impresarei.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! peÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan