EXCLUSIV! Anamaria Prodan, prima declarație despre iubitul arab! S-a mutat sau nu de acasă? «Nu mai sunt vreo tinerică»

Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a făcut primele declarații pentru Click! despre iubitul arab, putred de bogat. Sexy impresara a plecat, din nou, în Emirate, în urmă cu căteva zile, și a postat o poză cu un bărbat misterios, care a aruncat în aer Internetul.

Anamaria Prodan și bărbatul misterios din Emirate
Anamaria Prodan și bărbatul misterios din Emirate

Înainte să plece din România,în urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan a dezvăluit la podcastul „Fiță cu Adiță” că ar avea un nou iubit în Emirate, putred de bogat, care este dispus să o aștepte până după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Nici nu a călcat bine pe nisipul fierbinte din Emirate că sexy impresara a postat pe contul de Instagram o fotografie, la fel de fierbinte, la brațul unui șeic, care se pare că ar fi chiar iubitul misterios din Emirate. Fotografia era făcută chiar în biroul luxos al acestuia.

Impresara vrea, însă, să mențină supansul asupra identității noului bărbat din viața ei, până când va definitiva divorțul de Laurențiu Reghecampf.

„Nu-mi petrec nopțile de la unul la altul!”

Contactată de Click! în Emirate, sexy impresara a făcut prima declarație în legătură cu noul iubit.

E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Impresara a lăsat să se înțeleagă, însă, că, deși nu se afla în apartamentul bărbatului misterios, ci doar in biroul lui, totuși iubirea plutește în aer la Dubai. Impresara a recunoscut că există un bărbat în viața ei pe care-l place și care va însemna "NEXT LEVEL" (următorul nivel) pentru ea.

Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, ne-a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se întâlnească, față în față, la tribunal, la Buftea, pe 7 februarie, însă avocatul impresarei a fost infectat la cel moment cu Covid. Procesul a fost amânat pentru luna aprilie.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, se pare că vom afla, în sfârșit, și identitatea noului bărbat, putred de bogat, din viața impresarei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net