Prima nevastă a lui Reghe, reinventată! Mariana a venit în România și le dă clasă multor puștoaice

Ultima actualizare:

Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a revenit în România pentru a fi alături de fiul ei Luca, care a împlinit recent 20 de ani. Mariana este acum total transformată datorită intervențiilor estetice prin care a trecut în ultima vreme și arată mai bine și mai încrezătoare ca niciodată. 

Prima nevastă a lui Reghe, reinventată! Mariana a venit în România și le dă clasa multor puștoaice
Prima nevastă a lui Reghe, reinventată! Mariana a venit în România și le dă clasa multor puștoaice

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer, 55 de ani, a făcut o vizită în România, pentru a celebra ziua de naștere a fiului ei, Luca, care a împlinit recent 20 de ani. Mariana Pfeiffer nu a putut sta departe de familie atunci când a fost vorba de un eveniment atât de important, așa că a revenit din Germania și a petrecut câteva momente frumoase în compania băiatului ei și a Asianei Peng.

Mariana Pfeiffer va sta în București pentru o scurtă perioadă de timp, iar sosirea ei în țară i-a surprins pe cunoscuți deoarece fosta soție a antrenorului s-a reinventat și arată ca o adevărată divă. 

Citește și EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție explozivă. Îi pune la punct pe Reghe, pe fosta soție și pe amantă: «Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez»

Mariana a postat câteva imagini pe Instagram din timpul vizitei la București și se poate vedea cu mama lui Luica este complet schimbată și are o înfățișare întinerită. Mariana Pfeiffer a mai slăbit câteva kilograme și în același timp și-a diminuat ridurile de pe față cu botox, iar chipul ei arată vizibil mai tânăr datorită altor intervenții estetice, buzele sunt ușor mărite, pomeții sunt definiți cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic, iar sprâncenele sunt definite datorită tehnicii tatuajului. 

Este evident că Mariana Pfeiffer se află într-o perioadă excelentă, iar acest lucru se vede și în felul cum arată. Fosta soție a antrenorului a devenit o femeie superbă, independent și încrezătoare. 

Din punct de vedere profesional Mariana Pfeiffer a devenit o antreprenoare de succes. Și-a deschis propriul salon de frumusețe în Germania, unde s-a stabilit de 10 ani. Business-ul pe care îl desfășoară acolo îi asigură un trai ce-i permite să-și satisfacă capriciile, iar marele beneficiu este că oricând are chef de un retuș estetic se poate duce în propriul ei salon. 

Mariana Pfeiffer a făcut comentarii acide în timpul scandalului dintre Reghe și Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au divorțat în 2007, iar din acel moment fiecare a luat-o pe drumuri separate. Mariana Pfeiffer s-a stabilit în Germania, unde s-a recăsătorit, iar Laurențiu Reghecampf a făcut nunta cu Anamaria Prodan. 

În timpul scandalului dintre antrenor și sexy-impresară, când Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru amanta mai tânără, Corina Caciuc, fosta soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, a găsit ocazia perfectă de a face câteva comentarii acide. 

Mariana Pfeiffer a declarat că deși nu ține partea nimănui, situația adulteră din cuplul Reghe, Anamaria Prodan, este una «trasă la indigo», făcând referire la faptul că Laurențiu a înșelat-o cu impresara în timpul mariajului. 

Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!", declara Mariana Pfeiffer în urmă cu ceva timp. 

Mariana Pfeiffer a mai comentat cu privire la relația lui Reghe cu Corina Caciuc, că este de fapt «răsplata» Universului față de Anamaria Prodan pentru faptul că și ea la rândul ei a avut o relație cu Laurențiu, când acesta era însurat. 

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.", a menționat Mariana Pfeiffer. 

Mariana Pfeiffer l-a acuzat pe Reghe că nu s-a ocupat de fiul lor

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în 1994, iar mariajul lor s-a sfârșit 13 ani mai târziu în 2007. Cuplul a avut doi copii o fetiţă, ce s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă și un băiat, Luca. 

Citește și Anamaria Prodan, replică pentru prima soție a lui Reghecampf, după acuzația că i-a stricat căsnicia

Soții Reghecampf au avut un mariaj greu încercat, marcat de moartea timpurie a fiicei lor, dar și de infidelitățile lui Reghcampf. Mariana Pfeiffer l-a acuzat pe fostul soț că a avut o relație extraconjugală cu Anamaria Prodan la scurt timp după ce au făcut nunta. 

De asemenea, Mariana a mai povestit că Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de soția lui de13 ani, la telefon, fapt care a afectat-o foarte mult la acel moment. 

Acuzațiile Marianei Pfeiffer au continuat și a dezvăluit că după mariajul cu Anamaria Prodan, Reghecampf nu s-a mai ocupat de fiul său, Luca și chiar a rugat-o să-i permită să micșoreze pensia alimentară de la suma de 9.000 de lei, la doar 100 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net