Reghe, în război cu «cuscra»: „Sper să nu își permită să îmi calce copiii în picioare”

Silvia Peng, mama iubitei lui Luca Regecampf, a vorbit despre scandalul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Totul ar fi început de la niște declarații făcute de mama gimnastei Asiana Peng în presă.

Asiana Peng este iubita lui Luca Reghecampf Foto: arhiva personală
Asiana Peng este iubita lui Luca Reghecampf Foto: arhiva personală

Scandalurile pacă se țin scai de Reghe! Silvana Peng a vorbit în recent despre faptul că Laurențiu Reghecampf i-a băgat pe Luca, pe Răzvan, fratele Asianei, dar și pe Asiana în aceeași firmă cu iubita lui, Corina Caciuc. Ea a spus că nu înțelege de când face tânăra afaceri, iar aceste afirmații nu i-ar fi căzut deloc bine antrenorului.

Ea a spus că nu o cunoaște personal pe Corina Caciuc, dar că își face griji că aceasta vrea să se folosească de copiii ei pentru a ajunge pe cai mari. Silvana Peng a a dus în discuție și idila cu Kamara și cu "5 miliarde câți or mai fi fost înainte" și a acuzat-o pe tânăra de 29 de ani, care este însărcinată cu copilul lui Reghe, că a distrus o familie. 

După aceste afirmații, Laurențiu Reghecampf a răbufnit! El a scris un mesaj dur pe Instagram, în care a spus că a simțit că îi este nedreptățită familia. Reghe a menționat că Silvana Peng în face "jocul dezgustător" al fostei lui soții, Anamaria Prodan. A spus însă că o înțelege pe mama Asianei pentru că și el, ca părinte, a reacționat greșit în trecut. Laurențiu Reghecampf a menționat că el a primit-o cu brațele deschise pe iubita lui Luca și nu vrea ca aceasta să aibe de suferit din cauza faptului că părinții ei și ai iubitului său nu se înțeleg.

  „Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa. Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!” , a scris Laurențiu Reghecampf.

Silvana Peng i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf

Silvana Peng susține că a mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf prin intermediul lui Luca și al Asianei și că i-a transmis faptul că este îngrijorată de faptul că i-a implicat în afaceri. Femeia susține că până să vadă declarație „cuscrei” în presă, nu i-a dat niciun telefon. Însă după ce a văzut ce a spus Silvana Peng despre iubita lui, a sunat-o într-o noapte de sâmbătă, după ora 22, susține mama Asianei. Silvana a declarat că Laurențiu Reghecampf i-a vorbit urât la telefon și că i-a adus numeroase reproșuri. Ea a spus că o interesează doar binele copiilor și că speră că aceștia nu vor fi folosiți în scopuri ingrate.

Probabil, la valoarea, nivelul și rangul său, ora 22 e ora la care e normal să deranjeze fix pe cine vrea. Nu am auzit telefonul. Azi dimineață, după ce m-a lămurit în scris cine e, a revenit cu un telefon în care a fost de neoprit. Acuze, umilințe … Specific greilor iluștrii de România. În afară de orice are de-a face cu copiii mei și familia mea, nimic nu mă privește și nici nu doresc a cunoaște. Chiar nu mă preocupă.”, a declarat Silvana Peng pentru retetesivedete.ro.

Mama Asianei peng a mai spus, de asemenea, că speră că nu le va distruge relația copiilor și că speră ca aceștia să fie legați de o prietenie sinceră pe viață. Ea a spus, referindu-se la Laurențiu Reghecampf că ar trebui să facă o distincție clară între afaceri și relațiile de iubire. A reafirmat că nu înțelege ce caută Răzvan, Luca și Asiana în facea firmă și că antrenorul ar trebui să răspundă de deciziile pe care le-a luat și să nu îi calce copiii în picioare.

"Sper să nu-și permită, să nu aibă curaj a-mi călca copiii în picioare abuzând de bani, funcție, faimă. Copiii mei au fost unicii care, datorită prieteniei care-i leagă de destulă vreme de Luca,  i-au fost alături pe toate planurile în momente dificile. M-as bucura ca acești 3 copii, Razvan, Asiana și Luca, să fie legați de o prietenie sinceră pe viață  

Trebuie să ai capacitatea să discerni, să alegi în cunoștiință de cauză, să-ți asumi și să răspunzi de deciziile luate. Bussines e bussines, love e love… sunt distincte. Nu prea pricep ce caută acești trei copii în firma condusă de zeii României, cu afaceri mari și tari China-România", a adăugat Silvana Peng. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net