Anamaria Prodan, despre fosta soţie a lui Reghe: «E supărată că i-am luat bărbatul? Păi, dacă nu eram eu, era alta»

Ultima actualizare:

    Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia (Foto: captură video Pro TV)
Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia (Foto: captură video Pro TV)

Anamaria Prodan a respins acuzaţiile aduse de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara susţine că nu a avut relaţii intime cu actualul antrenor al Stelei cât timp acesta a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer.

„Ăsta este preţul pe care orice persoană publică trebuie să-l plătească. Întotdeauna, atunci când construieşti ceva, cineva va fi foarte nefericit de acest lucru şi va încerca să îţi strice succesul... Te uiţi la ea şi vezi o femeie de 50 de ani care nu mia are nimic şi realizează că-şi pierde şi copilul. Ce o să spună copilul ei când vede ce face ea. Noi am trăit adevărate traume cu această doamnă. Noi am trăit un adevărat circ cu ea, ameninţa că se omoară, că îşi omoară copilul. Ea este căsătorită de 2 ani cu un cetăţean german, oare el ce părere are despre ce face ea în România”, a declarat Anamaria Prodan, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Anamaria susţine că nu a avut nicio legătură cu Reghecampf, cât timp acesta a fost căsătorit cu Mariana. Mai mult, e apune că a avut o relaţie cu antrenorul Stelei, înainte ca acesta să se căsătorească ci Mariana Pfeiffer.  „Eu am fost cu Laurenţiu înainte ca ei să se căsătorească. Eu am considerat că eram prea mică şi nu am vrut să mă mărit cu el”, a mărturisit actuala soţie a antrenorului Stelei.

simeon stalpnicul png

Sexy-impresara spune că nu ştie de ce Mariana Pfeiffer a făcut acest circ televizat.

„Mă întreb de ce a venit acum la televizor, ca să primească pensie alimentară? Asta se obţine la tribunal nu la televizor. Nu ştiu ce vrea. E supărată că i-am luat bărbatul? Păi dacă nu eram eu era alta”, a spus Anamaria.

Laurenţiu vrea să o dea în judecată pe fosta lui soţie pentru a obţine custodia copilului. Anamaria spune că nu o deranjează acest lucru. „Copii lui Laur sunt şi copiii mei, iar fetele mele sunt şi ale lui Laur. El are o relaţie foarte bună cu fostul meu soţ”, a mai spus sexy-impresara.

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Cei doi au avut doi copii, o fetiţă care din păcate a murit la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, aflat în prezent în grija mamei sale.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net