EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție explozivă. Îi pune la punct pe Reghe, pe fosta soție și pe amantă: «Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez»

Ultima actualizare:

  Anamaria Prodanfoto: Instagram
Anamaria Prodanfoto: Instagram

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este un prilej pentru femeile din viața antrenorului Universtății Craiova să se facă auzite, mai nou, pe rând. Practic, Anamaria Prodan este acum lovită din toate părțile! După ce au fost date publicității pozele cu iubita lui Reghecampf, prima soție a antrenorului, Mariana Pffeifer, aduce și ea acuzații, după 15 ani, la adresa impresarei. Anamaria Prodan a făcut declarații explozive, pentru Click!

Toată această situație, cu actuala amantă și fosta nevastă, nu face decât să-i afecteze imaginea lui Laurențiu Reghecampf, prins la această oră în scandalul de adulter. Anamaria Prodan se dezice, însă, de toate aceste atacuri!

Mariana Pffeifer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, o atacă pe Anamaria Prodan de când a apărut știrea divorțului în presă. Femeia, de profesie cosmetician în Germania, a făcut acuzații la adresa impresarei, afirmând că aceasta s-ar fi culcat cu Laurențiu Reghecampf în cantonament, chiar de pe vremea când ei erau căsătoriți. Sexy-impresara zâmbește amar la acuzațiile primei soții a lui Reghecampf și ne-a acordat un interviu, în exclusivitate: 

 • Click!: Anamaria, ce părere ai despre atacurile Marianei Pffeifer la adresa ta? Te acuză, mai nou, că te culcai cu Reghe prin cantonament în timpul căsătoriei lui cu ea.

Anamaria Prodan: Buna ziua, voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan? Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste.

"Soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv"

 • Click! Au apărut știri potrivit cărora și Corina Caciuc ar dori să te acționeze în instanță.
 • Anamaria Prodan: Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității.


  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart după 15 ani de relațiefoto: arhiva personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart după 15 ani de relațiefoto: arhiva personală
 •  

"Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!", punctează Anamaria, pentru Click!


  Anamaria Prodan, premiată pe 6 octombrie, la Monte Carlo, la gala
Anamaria Prodan, premiată pe 6 octombrie, la Monte Carlo, la gala

Anamaria Prodan, mândră de premiile ei 

Aflată în plin divorț, Anamariei Prodan îi merge mai bine ca oricând pe plan profesional. Sexy-impresara a fost premiată la Monaco pentru cariera de impresariat, dar și la Gala Performanței și Excelenței de la București, ca unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal. Urmează să plece în Dubai pentru o altă premiere la nivel internațional. În tot acest timp, situația amoroasă a lui Laurențiu Reghecampf a ajuns și în presa germană, celebrul cotidian Bild relatând despre fostul jucător din Bundeliga că este implicat înt-un „veritabil război”.


  Anamaria Prodan, premiată la Gala Performanţei şi Excelenţei
Anamaria Prodan, premiată la Gala Performanţei şi Excelenţei

Corina Caciuc spune că e hărțuită în mediul online

Iubita lui Laurențiu Reghecampf spune că este hărțuită în mediul online, unde au apărut peste noapte nenumărate conturi de Instagram și de Facebook cu numele și pozele sale. Tânăra de 29 de ani susține că toate conturile sunt false: ”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține. În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin”, a mărturisit Corina, pentru Cancan.ro.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu. Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a mai adăugat aceasta. 

Citește și:

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

Anamaria Prodan detonează bomba! Confesiune ireală în scandalul divorțului: "Îl iertăm pe Soarele nostru. Îi oferim șansa de a alege"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net