Anamaria Prodan are un nou iubit!: «Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până divorțez»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a recunoscut în podcastul ,,Fiță cu Adiță" că există un nou bărbat în viața ei și a dat de înțeles că misteriosul ei iubite este un om bogat din Emiratele Arabe. 

Anamaria Prodan are un nou iubit! «Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până divorțez»
Anamaria Prodan are un nou iubit! «Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până divorțez»

Viitoarea ediție a podcastului ,,Fiță cu Adiță" se anunță a fi de-a dreptul incendiară, deoarece Anamaria Prodan face dezvăluiri în premieră despre noul bărbat din viața ei. Se pare că sexy-impresara a reușit să și-l scoată de la suflet pe Laurențiu Reghecampf și și-a găsit un pretendent pe care îl consideră demn de statutul ei. 

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", au fot vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

Anamaria Prodan, 49 de ani, a trecut printr-o perioadă teribil de turbulentă, iar relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf s-a deteriorat în ultimul an neașteptat de mult. Dacă acum aproape un an cei doi îți reînnoiau jurămintele de nuntă, la puțin timp după acest eveniment au apărut zvonurile că Reghe a părăsit-o pe impresară pentru o amantă mult mai tânără. 

Din declarațiile făcute în promo-ul podcastului ,,Fiță cu Adiță", sexy impresara s-a orientat către un bărbat misterios pe care îl place foarte mult. 
,,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez.", se confesează impresara. 

Anamaria Prodan subliniază că nu orice bărbat poate face parte din familia sa, iar condiția de bază este ca partenerul să fie un tată ideal pentru copii ei. 

,,Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat cu hotărâre impresara.

Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghe și amanta lui

Anamaria Prodan a aflat la începutul lui martie că atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc, au dat-o în judecată pentru defăimare. Motivul unei astfel de măsuri din partea celor doi amanți a fost cauzată de declarațiile impresarei la adresa lui Reghe și a iubitei sale. 

Anamaria Prodan a insinuat la un moment dat că actuala parteneră a lui Reghecampf ar practica prostituția, fapt care a contribuit la gestul Corinei Caciuc de a o da în judecată. 

Impresara a reacționat cu foarte multă nonșalanță față de acest subiect și a mărturisit că nu o interesează acțiunile celor doi și că avocatul ei se va ocupa de tot. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net