Wow, cat de mult a slăbit Anamaria Prodan în scandalul cu Reghe

Ultima actualizare:

Aflată în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine, ia acest lucru se vede dintr-o imagine postată recent pe contul de socializare.

anamaria prodan

Sexy pe rețelele sociale

Scandalul început de câteva luni bune între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care a culminat cu o cerere de divorț, a făcut-o pe vedetă să arate din ce în ce mai bine. Într-o imagine postată pe Instagram, sexy impresara apare într-o rochie lungă, mulată, ce îi scoate trupu în evidență. Rochia neagră este perfect asortată cu o o pereche de pantofi superbi și o geantă pe măsură. În fotografie se observă că Anamaria Prodan a slăbit și că arată din ce în ce mai bine. Postarea a fost foarte apreciată în mediul online și a strâns, în doar câteva ore, zeci de mii de aprecieri. Internauții, când au văzut cât de sexy este în fotografie, nu au putut să se abțină și au bombardat-o cu comentarii, care mai de care mai apreciative.

''Ești superbă'', ''Mereu elegantă'', ''Stilată'', sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite de la urmăritori.

Divorț între sexy impresara și antrenorul de fotbal

Un scandal izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a uimit opinia publică. Cei doi au anunțat că divorțează după ce antrenorul s-a afișat cu o femeie misterioasă, alături de care a decis să și rămână. 

La scurtă vreme după aparițiile în presă ale lui Reghecampf alături de amantă, s-au aflat și alte detalii despre relația acestora. Anamaria Prodan a declarat că Reghe o înșela de mai multă vreme cu Corina Caciuc, alături de care va avea un copil.

Pe actuala a ținut-o și acasă la mine. Eu am luptat până acum și am trecut mereu peste. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Familia e Dumnezeu. Cum era să-i zic eu lui Reghecampf când s-a întâmplat prima dată să plece că nu mai am nevoie de el. L-am luat și i-am explicat pas cu pas. Și dacă era câștigătoare de Oscar, eu nu eram de acord să mă deranjeze una și să-mi șantajeze bărbatul dacă nu-i dă acte de divorț”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net