Poza indecentă cu care Anamaria Prodan i-a făcut probleme lui Reghe pe când antrena pe Al-Wasl

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a povestit în podcastul lui Măruță momentul când o poză Anamariei Prodan aproape l-a compromis profesional. 

Poza indecentă cu care Anamaria Prodan i-a făcut probleme lui Reghe pe când antrena pe Al-Wasl
Poza indecentă cu care Anamaria Prodan i-a făcut probleme lui Reghe pe când antrena pe Al-Wasl

Laurențiu Reghecampf făcut declarații surprinzătoare în podcastul lui Măruță, unde antrenorul a povestit atât despre mariajul cu Anamaia Prodan, dar și despre idila cu amanta Corina Caciuc. 
Antrenorul a relatat un moment când soția sa, Anamaria Prodan, i-a făcut mari probleme pe când antrena în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Impresara s-a pozat la acel moment într-o ipostază extrem de senzuală, în fața clădirii Burj Al Arab, considerate un simbol al Emiratelor Arabe Unite. 

Laurențiu Reghecampf a povestit cum la acel moment patronul clubului i-a atras atenția cu privire la comportamentul soției sale, Anamaria Prodan.

"La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: `Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta`.

I-am spus. Anamaria a răspuns: `Ce treabă are cu contul meu, e privat`. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, deranjat de o altă ipostază sexy a Anamariei Prodan

Reghecampf a mai amintit și un alt moment când a considerat că impresara a exagerat cu postările pe social-media și s-a înfățișat fanilor extrem de sumar îmbrăcată, etalându-și garderoba de lux. 

 Antrenorul i-a reproșat soției sale în cadrul podcastului la Măruța faptul că simțea să împărtășească fiecare moment petrecut împreună pe social media.

Laurențiu Reghecampf a dat detalii și despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan, eveniment care a avut loc cu puțin timp înainte despărțirea celor doi. Toți cei din anturajul cuplului au fost extrem de surprinși de decizia antrenorului de a o părăsi de sexy-impresară.

Antrenorul susține că s-a lăsat convins de insistențele Anamariei Prodan, deși el nu mai vedea niciun rost într-un astfel de gest deoarece relația dintre ei se deteriorase foarte mult. 

Mai mult Reghe a declarat la podcastul lui Măruța că nu se aștepta ca evenimentul să fie atât de mediatizat. Potrivit spuselor anrenorului, Anamaria Prodan a chemat presa și a invitat o mulțime de personaje din lumea mondenă pentru a lua parte la eveniment. Evenimentul ar fi fost deja plănuit de impresară în timp ce antrenorul nu se afla în România, iar la întoarcerea în țară acesta a fost pus în fața faptului împlinit.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net