Gigi Becali îi ia partea lui Reghe, în scandalul cu Anamaria Prodan: „Zicea că mă uitam la ea”

Ultima actualizare:

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care s-a întețit în urma declarațiilor antrenorului, care i-a dat replica fostei partenere la fiecare acuzație pe care ea i-a adus-o, de-a lungul timpului. Iată declarațiile patronului FCSB!

Gigi Becali, despre relația cu Anamaria Prodan Foto: Arhivă
Gigi Becali, despre relația cu Anamaria Prodan Foto: Arhivă

După ce și Laurențiu Reghecampf și-a spus varianta de poveste în podcastul lui Cătălin Măruță, antrenorul a declarat, printre altele, că Anamaria Prodan nu a contribuit la aducerea lui ca antrenor la FCSB, așa cum tot spunea impresara. Patronul echipei, Gigi Becali, a confirmat varianta lui Reghe și a pus și mai mult gaz pe foc în scandal.

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Reghe și Prodan

Anamaria Prodan spunea recent, în podcastul lui Codin Maticiuc, că au fost mulți bărbați din domeniul său de activitate care au dorit-o, explicând că se consideră o femeie frumoasă și cu potențial, însă cu toate acestea nu și-a înșelat partenerul.

Pe fondul acestor declarații, Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri surpriză. El și impresara au avut la un moment dat o relație apropiată prin prisma domeniului lor de activitate, însă se pare că la un moment dat, Anamaria ar fi sugerat că patronul FCSB ar fi privit-o „cu alți ochi”. Becali a infirmat acum toate aceste speculații. 

Anamaria Prodan și Gigi Becali Foto: Arhivă personală
Anamaria Prodan și Gigi Becali Foto: Arhivă personală

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (Anamaria Prodan n.r) a fost zero în instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit să mă influențeze. Reghe a demonstrat, eu voiam să îl iau.

Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria”, a spus Becali despre situația anterior menționată.

Gigi Becali, despre Anamaria Prodan: „Nu am iubit-o!”

Cât despre faptul că ar fi privit-o cu ochi dulci pe Anamaria, Becali a infirmat vehement.  „Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o!

Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai cu care mă împărtășesc în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net