Imagini rare cu soția lui Gigi Becali, la cumpărături cu nepoata. Ce bine arată Luminița Becali

Ultima actualizare:

Luminiţa Becali, soția lui Gigi Becali este o prezență discretă, în ciuda faptului că omul de afaceri este exact contrariul. Aceasta este o bunică devotată, care arată extrem de bine. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe una dintre cele mai bogate bunici din România la cumpărături cu nepoțica într-un mall din nordul Capitalei.

cub luminița becali blur png

Luminița Becali, soţia omului de afaceri Gigi Becali este o prezenţă rară în lumina reflectoarelor. Preferă să viaţa simplă şi stă departe de bârfe şi evenimentele mondene, în ciuda faptului că Gigi Becali este exact contrariul.

Cu alte cuvinte, pe cât de vocal este latifundiarul din Pipera, pe atât de discretă este soția acestuia. Cei doi au trei fete: Cristina, Alexandra şi Teodora. Cea din urmă este căsătorită şi le-a dăruit soților Becali o nepoată, Maria, care va împlini anul acesta doi ani. 

Luminița Becali și-a luat în serios rolul de bunică, ia fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături cu nepoțica în mall. Dar la cât de bine arată soția lui Gigi Becali, puțini ar fi pariat că micuța Maria a ieșit la cumpărături cu bunica, și nu cu mama ei.

Luminița Becali a ales o haină de blană cu mânecile largi, pe care a purtat-o descheiată, date fiind temperaturile de primăvară din București, din ultimele zile. Soția lui Gigi Becali și-a completat ținuta cu un pulover subțire cu gulerul rulat, pantaloni negri drepți și cizme cu tocul mediu.

Ca orice fetiță din zilele noastre, Maria a purtat o geacă roz pal lungă, pantaloni roz și cizme îmblănite, cu urechiușe de iepuraș.

Luminița Becali și nepoata, însoțite de șofer

Bunica Luminița Becali și nepoata Maria au fost însoțite în scurta lor escapadă la mall de șoferul personal, care le-a și dus toate cumpărăturile la mașină.

După ce noile achiziții au fost așezate cu grijă în portbagaj, cei trei au urcat în automobilul de lux și au plecat către vila familiei Becali din Pipera. 

Gigi Becali și-a cunoscut soția pe când aceasta avea 14 ani

Gigi Becali și-a cunoscut viitoarea soție pe vremea când avea 26 de ani, iar Luminița doar 14 ani. Latifundiarul din Pipera a considerat întotdeauna că le-a fost scris să fie împreună. 

"Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult”, a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva timp. 

Gigi Becali are o avere impresionantă. Potrivit celui mai recent top întocmit de Capital, patronul FCSB are în conturi între 350 și 400 de milioane de euro, avere care îl clasează pe locul 12 în clasamentul celor mai bogați oameni din țară. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net