Gigi Becali a început din nou să viseze: ”Iau 100 de milioane de euro pe el”

24 ianuarie 2022

Campionatul a început furtunos, cu o partidă între primele două clasate care ar putea fi pusă în ramă. Dincolo de rezultatul final dintre FCSB și CFR Cluj, 3-3, a ieșit în evidență prestația unui jucător: Octavian Popescu. Puștiul de 19 ani a marcat un gol spectaculos, dar a făcut și alte câteva faze uluitoare, făcându-l din nou pe Gigi Becali să viseze la sute de milioane de euro.

image

Nimeni nu se aștepta, știind precedentele confruntări dintre cele două echipe, la un meci cu multe goluri. Dacă s-ar fi respectat scenariul întâlnirilor din anii trecuți, am fi asistat la o apărare betonată a clujenilor, la încercările disperate ale bucureștenilor de a ajunge în careul advers și la o fază fixă a campionilor din care să marcheze unicul gol al meciului. De data asta, însă, nu a mai fost deloc așa. Echipa lui Dan Petrescu a venit parcă decisă să câștige prin propriile atacuri acest meci, s-a deschis în apărare și au rezultat multe ocazii de poartă, atât într-o parte, cât și în cealaltă. Astfel, a rezultat un meci cu șase goluri, așa cum nu se mai întâmplase din toamna anului 2006! Adică de 16 ani! Era 13 octombrie 2006, când FCSB se impunea, pe propriul teren, cu scorul de 4-2 în fața celor de la CFR Cluj. Ca să vă dați seama câte s-au schimbat de atunci, vă putem spune că acela a fost sezonul care s-a încheiat cu Dinamo cucerind ultimul titlu de campioană...

”Dacă dă cineva acum 30 de milioane de euro pe el, îl dau”

Spectaculozitatea meciului a fost întreținută și de forma excepțională a lui Octavian Popescu. Acesta a făcut, probabil, cel mai bun meci de când a debutat la FCSB și i-a uluit pe toți specialiștii. A driblat, a recuperat, a avansat cu mingea la picior și a marcat un gol de kinogramă, confirmând parcă mai repede decât era de așteptat faptul că este un mare talent. Bineînțeles, având un asemenea jucător în curte, patronul Gigi Becali a început deja să viseze cum se va îmbogăți din fotbal. ”Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane de euro. Ce a jucat Tavi Popescu astăzi, e stil de mare jucător. E posibil să mi-l <<fure>> unul cu 30-40 de milioane. Adică, o echipă care e deşteaptă să-l fure cu 30-40 acum. Dacă dă 30 de milioanen de euro îl fură pe Tavi Popescu. Îl dau. Dacă îl mai ţin doi ani, fără o sută nu-l dau. E jucătorul cel mai principal, a devenit mai important decât Tănase... Tănase, discret, am vorbit cu el, i-am spus: <<Te rog frumos, vezi ce faci, că te-am lăudat, dar dacă tu joci aşa, tată, nu-mi convine!>>. Ce se întâmplă? O să fie schimbat, îl schimbă antrenorul. Păi, ce, antrenorul e fraier să-l lase pe teren?”, a declarat patronul FCSB la Digi Sport.

Omul de afaceri a mai spus că speră ca echipa lui să rămână în cursa pentru titlu, chiar dacă șansele sunt foarte mici. ”Șansele mari pentru ei, sunt echipă solidă, puternică, nu ai ce să spui. Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campionatele. Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, mi-a spus că e terminat”, a încheiat Becali.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
raikkonen kimi gettyimages 1279628813 jpeg
simona halep jpg
FotoJet jpg
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg