Gigi Becali, declarații curajoase în presa străină! De ce se consideră cel mai bogat om din lume

Gigi Becali este, cu siguranță, unul dintre cei mai bogați români din punct de vedere financiar. Într-un interviu acordat pentru publicația New York Times a declarat, însă, că se consideră cel mai bogat om de pe întreaga planetă. Iată de ce! 

Gigi Becali se consideră cel mai bogat om din întreaga lume
Gigi Becali se consideră cel mai bogat om din întreaga lume

Gigi Becali are o avere impresionantă. Potrivit celui mai recent top întocmit de către Capital, patronul FCSB are în conturi între 350 și 400 de milioane de euro, avere care îl clasează pe locul 12 în clasamentul celor mai bogați oameni din țară. Cifrele din Capital contrazic afirmațiile lui Cristian Borcea, care este de părere că averea lui Gigi Becali atinge un miliard de euro. 

"Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere", declara Cristian Borcea, în cadrul unei emisiuni. 

Deși conturile sale sunt pline, Gigi Becali este de părere că nu ele îi aduc fericirea și îl fac să se simtă fericit, ci faptul că este un om bun, cinstit, mereu gata să întindă o mână de ajutor celor care au nevoie. De altfel, Gigi Becali a explicat de ce a declarat într-un interviu acordat pentru New York Times că este cel mai bogat om de pe întreaga planetă. 

”Am dat un interviu la New York Times şi am declarat că sunt cel mai bogat din lume. 'Păi cum?', s-au mirat ei. Păi eu nu mai am nevoie de nimic. Când faci fapta bună, intervine bucuria bucuriilor, fericirea”, a dezvăluit Gigi Becali pentru Trinitas. 

Ion Țiriac, cel mai bogat român din domeniul sportului 

Cel mai înstărit român din domeniul sportului rămâne fostul tensimen Ion Țiriac. Afaceristul are o avere de 2 miliarde de euro și este depășit în clasament de către frații Dragoș și Adrian Pavăl, care dețin o sumă de 2,2 miliarde de euro. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net