De ce și-a reînnoit Reghe jurămintele cu Anamaria, dacă era în altă relație: „I-am zis că nu e normal ce face”

Ultima actualizare:

După ce a fost blamat că și-a reînnoit jurămintele de nuntă cu Anamaria Prodan, în timp ce deja se afla în relația cu Corina Caciuc, Reghe a povestit cum a decurs întregul eveniment. Antrenorul a susținut că a fost complet luat prin surprindere. Iată declarațiile!

Laurențiu Reghecampf, despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan Foto: Arhivă personală
Laurențiu Reghecampf, despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan Foto: Arhivă personală

Vara trecută, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele, la aproape 15 ani de mariaj, însă s-a aflat ulterior că antrenorul se afla deja în relația cu actuala lui parteneră, Corina Caciuc, care urmează să îl facă și tată.

Reghe a explicat că nu a știut că Anamaria Prodan a organizat evenimentul

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Reghe a povestit că totul a fost organizat de către Anamaria Prodan pe când el nici măcar nu era în țară și a fost pur și simplu pus în fața faptului împlinit.

Nu știam ce urma să organizeze ea. Nu trebuia să merg, dar totul era deja pregătit când am venit acasă: invitații, restaurantul, biserica. Ea a vrut lucrul acesta și l-a făcut premeditat ca să mă aibă la mână și să nu pot să plec..

I-am zis că nu e normal ce face. „Tu nu vezi că noi nu mai avem nimic?!” I-am zis „hai să încheiem asta”. Eu îi zisesem că relația noastră s-a terminat. Dar pus în fața faptului împlinit m-am dus (la reînnoirea jurămintelor n.r). Și regret că am făcut asta”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul i-a spus inițial fostei lui partenere că nu are cum să participe la eveniment, însă fiind totul deja organizat, și-a dat seama că ar fi de prost gust să sune pe toată lumea și să anuleze.

M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar totul era pregătit când am venit eu.

Nu ai cum să faci o asemenea chestie fără să mă întrebi pe mine. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf ar fi vrut să pună punct relației cu Anamaria după incidentul cu Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf a explicat, de asemenea, că a vrut să pună punct relației cu Anamaria Prodan încă de la apariția incidentului cu Dan Alexa. Deși a declarat că Ana nu l-ar fi înșelat, antrenorul a susținut că nu dorește să intre foarte mult în detaliile cu privire la motivul care a dus la neînțelegerile și ruptura dintre ei.

Nu cred (că l-a înșelat n.r) şi nici nu ţi-aş fi spus dacă aşa ar fi fost. Nu am cum să intru în acest subiect, voi spune doar în mare. Pentru că țin foarte mult la Bebe și știu că suferă când aude anumite comentarii. De aceea m-am și retras și nu am comentat ce a spus Anamaria. 

S-a terminat pentru că au fost anumite situații în viața noastră, iar eu am considerat că e mai bine să punem stop, decât să avem parte de mai multe evenimente neplăcute în familie. În ultimii ani am avut mai multe probleme peste care am încercat să trecem, dar nu s-a putut. Așa e când nu mai este armonie și iubire, intervin momentele de ceartă”, a mai spus Reghe.

„Există o limită peste care eu nu pot trece”

Trebuie să aduc nume, personaje, oameni care acum au copii. Deci nu intru în detalii. Am rugat-o să se potolească cu anumite ieșiri pe care le-a avut, ea nu a înțeles. Există o limită pe care ea a trecut-o și eu nu am putut să trec peste”, a mai spus el.

Acesta a dezvăluit, totuși, că incidentul cu Dan Alexa a fost unul care l-a făcut să ia o decizie în acest sens, mărturisind și că a suferit în urma lui. „Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci”, a mai spus el, referitor la despărțirea de Anamaria Prodan.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net