Fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghe, după ce antrenorul a zis că i-a dat bani

Ultima actualizare:

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri ce au uimit ascultătorii. Antrenorul a povestit că le-a sprijinit foarte mult financiar pe fiicele Anamariei Prodan.

laurentiu reghecampf jpg

Reghecampf a povestit că le-a oferit bani, dar le-a cumpărat și un apartament de lux. Antrenorul a adăugat că i-a sprijinit pe copiii partenerei sale mai mult decât pe copiii săi.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Rebecca a postat un răspuns la declarațiile antrenorului. După ce a auzit vorbele lui Reghecampf, fiica Anamariei Prodan a postat o fotografie în care arată un semn obscen, alături de câteva cuvinte.

Asta e tot ce am de spus”, a comentat Rebecca în dreptul fotografiei postate cu dedicație pentru Laurențiu Reghecampf.

image

Laurențiu a declarat că a ajutat fetele Anamariei Prodan de câte ori a fost necesar

Laurențiu a ținut să precizeze că niciodată nu a făcut diferența dintre copiii lui și copiii impresarei și de câte ori Rebbeca și Sarah au avut nevoie de ajutor, el s-a conformat.

Acesta a adăugat că pe Rebecca a susținut-o financiar, pentru că avea nevoie. Laurențiu consideră că meseria aleasă de fată este una grea, ce are nevoie de finanțare.

Le-am spus tuturor că pentru fiecare am să fac când vine momentul. Rebecca avea nevoie. De ce? Era la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus, meseria pe care și-a ales-o ea este o meserie foarte grea, avea nevoie de ajutor, are nevoie de finanțare, are nevoie să stea între oameni influenți. Vrea să facă tot felul de nebunii și ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine, i-am dat bani”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacție dură

Nici Anamaria Prodan nu ezitat să-și spună părera despre declarațiile bărbatului cu care se află în divorț și a postat pe contul de socializare un mesaj dur dedicat fostului partener.

Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad. Cum să vorbești măi golanule că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai. De doi ani ești mort de foame. Te târâi în fața fetelor să te ierte”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie de 15 ani, însă, aceasta s-a încheiat după ce Laurențiu a decis să rămână alături de amanta sa, Corina Caciuc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net