Anamaria Pordan, o nouă reacție furibundă la adresa lui Reghecampf: «A fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața»

Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile, antrenorul Laurențiu Reghecampf a decis să spună propria versiune asupra procesului de divorț și relației cu Anamaria Prodan. Impresara a fost teribil de deranjată de afirmațiile pe care acesta le-a făcut și contină să ofere replici prin care dorește să demonsteze mare parte din spusele fostului partener de viață. 

Anamaria Prodan lansează un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan lansează un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan se declară dezamăgită de afirmațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut în timpului podcastului lui Cătălin Măruță și îl cataloghează pe fostul partener ca fiind un bărbat slab și lipsit de asumare. Conform Anamariei, întreaga familie a antrenorului este șocată de inacuratețea mărturisirilor lui Reghecampf. 

  „Noi, cei de acasă, noi, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut. Așa eram, că eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb.”, a declarat Anamaria.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu își aduce aminte prea bine despre relația pe care a avut-o cu soacra sa, Ionela Prodan și că antrenorul ar fi mințit referitor la averea pe care o avea artista de muzică populară. Mai mult decât atât, Ionela Prodan ar fi știut despre aventurile extraconjugale ale lui Reghecampf, dar s-a comportat întotdeauna bine cu soțul fiicei sale. 

Anamaria Prodan a știut mereu că Reghecampf nu i-a fost fidel

În plus, Anamaria mărturisește că a fost dintotdeauna conștientă că nu era singura femeie din viața antrenorului în perioada relației și că s-a îndoit adesea de fidelitatea bărbatului care se afla alături de ea. Impresara a povestit că a încercat să remedieze situația dintre ei și să găsească o modalitate de a se reconnecta, însă ruptura dintre ei nu a putut fi reconciliată, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a depus. 

 „Credeam că investește în case, în business-uri. El investea în prostituate. El investea în femei să spună ce, ăia sunt la fel, toți, ăla are amantă, de opt ani, îi deschide business-uri. Eu știu și cine este femeia. Lui îi e groază să facă partajul. El când a depus obligat aceste acte de divorț, câtă nesimțire să zacă într-un om, care eu să vin după tine în Arabia Saudită să te pun iar pe linia de plutire", a declarat Anamaria. 

Laurențiu Reghecampf ar fi primit numeroase interdicții de la Corina Caciuc

Anamaria a vorbit și despre relația pe care Laurențiu o are în prezent alături de Corina Caciuc. Conform Anei, viitoarea soție a lui Reghecampf i-a interzis vehement antrenorului să mai aibă în memeoria telefonului fotografii cu familia sa sau să distribuie imagini cu familia pe conturile personale ale rețelelor de socializare. Anamaria plusează și susține că Reghecampf era terorizat de cea care afirmă cui tărie că îl iubește. 

  „Îl omora Caciuc cu bătaia acasă, nu avea voie să pună poze cu familia. O mințea pe Caciuc și îi spunea că poza e de acum doi ani. Tu realizezi cât de josnic?! Nu mai are niciun ban. Omul trăiește din 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Acei 15.000 nu îi ajung să trăiască, pentru că plătește o rată la mașină. A lăsat o singură mașină acasă, restul a furat cheile și actele și a fugit cu ele.”, a spus impresara, conform Spynews.ro.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net