Laurențiu Reghecampf, noi dezvăluiri despre divorțul de Anamaria Prodan! Reacția neașteptată a antrenorului Craiovei

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul său de Anamaria Prodan în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță. Peste un milion de oameni au fost curioși să asculte versiunea antrenorului Craiovei. În urma succesului fulminant pe care l-a avut podcastul, fostul partener al Anamariei a revenit cu un nou mesaj pe pagina contului personal de Instagram. 

image

Laurențiu Reghecampf a oferit noi detalii, zilele trecute, despre controversatul divorț de impresara Anamaria Prodan. Antrenorul a insistat să sublinieze că va fi prima și ultima oară când va discuta despre acest subiect sensibil. În urma succesului răsunător pe care l-a înregistrat podcastul, Reghecampf a revenit cu o serie de precizări. Peste un milion de persoane au ascultat confesiunea lui Reghe, iar videoclipul se află pe primul loc în trending-ul de pe Youtube. 

Mișcat de susținerea de care a avut parte din partea oamenilor, Laurențiu Reghecampf le-a mulțumit și a scris un mesaj pe pagina de Instagram în care declară că este o persoană asumată și pregătită să înceapă un nou capitol al vieții sale. 

Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care îi iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, să dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează.", a fost mesajul lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan lansează un nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan  a participat luni seară, 21 februarie, la o emisiune televizată în care a lansat un nou atac la adresa lui Reghecampf și a încercat să demonteze o parte dintre acuzațiile care i-au fost aduse. Conform Anamariei, Laurențiu Reghecampf i-a dezamăgit profund pe toți membrii familiei și a oferit un exemplu negativ. Impresara a subliniat că a încercat să salveze relația în care se aflau, dar tenisiunile și-au spus cuvântul în cele din urmă. 

În plus, Anamaria a susținut că averea lui Laurențiu Reghecampf a scăzut considerabil și că, în prezent, el se bazează foarte mult pe salariul pe care de la echipa de fotbal pe care o antrenează. Conform spuselor Anamariei, Laurențiu Reghecampf ar câștiga aproximativ 15.000 pe lună la Craiova. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net