EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție dură după ce Reghe și Caciuc au dat-o în judecată «la pachet»

E război total între Anamaria Prodan și Laurențiu Rehgecampf! Impresara a fost dată în judecată chiar de 1 martie de către Laurențiu Reghecampf. "La pachet", a venit și plângerea penală făcută de Corina Caciuc,pe 2 martie, la adresa sexy impresarei, pentru defăimare. Anamaria Prodan le-a dat replica celor doi, în exclusivitate pentru Click !

Anamaria Pordan a fost dată în judecată de Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf Sursa: Instagram
Anamaria Pordan a fost dată în judecată de Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf Sursa: Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au acționat-o în judecată,"la pachet", pe Anamaria Prodan, chiar de 1, respectiv, 2 martie. Antrenorul Universității Craiova a făcut plângerea la Judecătoria Buftea, iar Corina Caciuc, la Tribunalul Ilfov.

Se pare că aceștia au fost deranjați de afirmațiile făcute de sexy impresară de-a lungul timpului și au decis să acționeze pe cale legală. Corina Caciuc i-a intentat proces impresarei pentru că ar fi defăimat-o în public, în mai multe rânduri.

Anamaria Prodan, care are și ea, la rândul ei, făcute, o serie de plângeri penale pe numele lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, a reacționat dur când a aflat vestea că a fost acționată în judecată de cei doi.

„E subiect încheiat pentru mine!”

Nu am timp de procesele lui Laur și Caciuc. Nu am timp liber. Eu muncesc. Alerg. E subiect încheiat pentru mine! Să facă ce vor amândoi!

Am avocat care se ocupă de orice vine din partea lor. Când ai timp sau vrei să te scoți din anumite situații penibile reacționezi așa. Nu mă interesează și punct!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Așadar, războiul acuzațiilor de pe ambele fronturi va continua de acum înainte în instanță. Anamaria Prodan încercase să aplaneze, cât de cât, conflictul cu Laurențiu Reghecampf, în ultima vreme.

L-am iertat, cum am spus, și îl vom ierta mereu pentru toată mizeria lui. Ne rugăm să-i fie bine și atât. Cea mai mare pedeapsă pentru un om și un părinte este să nu-și dorească nici un copil să te vadă în față.

Dumnezeu i-a dat-o! Dar, repet! Când ajungem acolo sus, probabil că va avea de dat multe explicații … și, cu siguranță, nu va putea … dar și atunci eu și copiii îl vom ajuta!“, a mai declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Un prim termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să aibă loc pe 7 februarie, dar acesta a fost amânat, din cauza faptului că avocatul Aneimaria Prodan a fost depistat, la acel moment, pozitiv cu Covid 19. Următoarea înfățișare în proces este programată pentru luna aprilie.

cub anamaria prodan animat gif

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net