Anamaria Prodan a părăsit România! Poze interzis de sexy, la piscină, și mesaj ironic pentru Reghe

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu se lasă! Din Abu Dhabi transmite săgeți bine țintite către Laurențiu Reghecampf! Impresara continuă să pozeze cât se poate de provocator în piscinele din Emirate. Prodanca îi închide, astfel, gura fostului soț, care a acuzat-o public că i-ar fi afectat relațiile cu pozele mult prea sexy pe vremea când acesta antrena echipa Al Wasl din Emirate.

Anamaria Pordan și Maddhuu Bhandari, unul dintre cei mai bogați oameni din India Sursa: Instagram
Anamaria Pordan și Maddhuu Bhandari, unul dintre cei mai bogați oameni din India Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a părăsit România după ultimul scandal cu Laurențiu Reghcampf! Aceasta a lăsat în urmă problemele legate de divorț și se răsfață în Emirate. Are parte de întâlniri cu afaceriști de succes din India și Emirate, iar printre aceste întâlniri impresara FIFA mai face și câte o ședință foto sexy, la piscină.

Agentul FIFA a înflorit în plin divorț și arată ca o adevărată bombă sexy, la 49 de ani. Așa că își permite să-și arate trupul tras prin inel în costume de baie cât mai decoltate. Prodanca a făcut poze provocatoare la marginea unei piscine de lux din Abu Dhabi, la fel cum o făcea și pe vremea când locuia cu Reghe în casa lor din Emirate.

Reghe:”Anamaria o pozat în piscină, aproape dezbrăcată!”

Antrenorul Universității Craiova a ieșit public, în podcastul lui Cătălin Măruță, și a acuzat-o pe impresară că i-ar fi făcut serioase probleme pe vremea când era antrenor la Al Wasl, cu pozele mult prea provocatoare făcute în fața unor clădiri emblematice pentru Emirate. Mai precis, impresara s-a pozat la acel moment într-o ipostază extrem de senzuală, în fața clădirii Burj Al Arab, considerate un simbol al Emiratelor Arabe Unite.

La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: <Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta>.”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Dumnezeu i-a dat pedeapsă! Copiii nu doresc să-l mai vadă în față!”

Impresara consideră, însă, că acestea nu sunt decât niște calomnii ale fostului ei soț, căreia îi dă replica, în exclusivitate pentru Click!, pozând la fel de provocator și acum, ca și atunci. Click! a intrat în posesia noilor poze fierbinți cu impresara în piscină.

I-am distrus ce? Reputația??? Care este aia? Of, Doamne! Nici nu mă mai miră nimic. Eu și copiii considerăm că nu-s ideile și vorbele lui. L-am iertat, cum am spus, și îl vom ierta mereu pentru toată mizeria lui. Ne rugăm să-i fie bine și atât.

Cea mai mare pedeapsă pentru un om și un părinte este să nu-și dorească nici un copil să te vadă în față. Dumnezeu i-a dat-o! Dar, repet! Când ajungem acolo sus, probabil că va avea de dat multe explicații … și, cu siguranță, nu va putea … dar și atunci eu și copiii îl vom ajuta.“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Un prim termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să aibă loc pe 7 februarie, dar acestaa fost amânat. Următoarea înfățișare în proces este programată pentru luna aprilie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

cub anamria prodan jpg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net