EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan duce un război cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cei doi fiind în plin divorț, însă mai are și alte lupte care apar pe nepusă masă. Impresara îi răspunde, prin intermediul Click!, solistului Gheorghe Turda, care a afirmat că Ionela Prodan nu avea cum să facă o avere uriașă din muzică.

Gheorghe Turda și Anamaria Prodan
Gheorghe Turda și Anamaria Prodan

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Gheorghe Turda a ajuns cu discuțiile și la colegii lui de breaslă, mai exact la regretata Ionela Prodan, cu care a împărțit scena, în turnee, mulți ani. Pe fondul acuzațiilor legate de avere, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Gheorghe Turda a afirmat că Ionela Prodan nu avea cum să câștige doar din muzică un milion de euro.

Gheorghe Turda: "Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară"

Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat Gheorghe Turda.

Anamaria Prodan: "Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva"

Anamaria Prodan, pentru care Ionela Prodan a fost și este o adevărată icoană, i-a dat replica lui Gheorghe Turda, prin intermediul Click!. Impresara subliniază că mama ei era as și în muzică, și în afaceri.

"Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net