EXCLUSIV Anamaria Prodan, replic─â ironic─â pentru Gheorghe Turda. Are leg─âtur─â cu averea Ionelei Prodan

Anamaria Prodan duce un r─âzboi cu so╚Ťul ei, Lauren╚Ťiu Reghecampf, cei doi fiind ├«n plin divor╚Ť, ├«ns─â mai are ╚Öi alte lupte care apar pe nepus─â mas─â. Impresara ├«i r─âspunde, prin intermediul Click!, solistului Gheorghe Turda, care a afirmat c─â Ionela Prodan nu avea cum s─â fac─â o avere uria╚Ö─â din muzic─â.

image
Gheorghe Turda și Anamaria Prodan

Invitat la podcastul lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, Gheorghe Turda a ajuns cu discu╚Ťiile ╚Öi la colegii lui de breasl─â, mai exact la regretata Ionela Prodan, cu care a ├«mp─âr╚Ťit scena, ├«n turnee, mul╚Ťi ani. Pe fondul acuza╚Ťiilor legate de avere, dintre Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf, Gheorghe Turda a afirmat c─â Ionela Prodan nu avea cum s─â c├ó╚Ötige doar din muzic─â un milion de euro.

Gheorghe Turda: "Nu ai cum s─â faci un milion de euro din muzica popular─â"

ÔÇ×S─â fim serio╚Öi, am fost ├«n primele mele turnee cu Ionela, at├ót ├«n Mexic, ├«n 1975, c├ót ╚Öi ├«n America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar ├«n restaurante. Nu avea cum s─â c├ó╚Ötige at├ó╚Ťia bani din muzic─â, poate a c├ó╚Ötigat ╚Öi din alte afaceri, aici nu ╚Ötiu. Nu ai cum s─â faci un milion de euro din muzica popular─â, nici maneli╚Ötii nu au cum s─â str├óng─â at├ó╚Ťia bani. Eu am fost mereu al─âturi de Ionela, mi-a fost tare drag─â, ne-am ajutat ├«n momentele grele. Iar la ├«nmorm├óntarea so╚Ťul ei, tat─âl Anei, eu am c├óntat o rug─âciune de pomenireÔÇŁ, a declarat Gheorghe Turda.

Anamaria Prodan: "Dac─â Domnul Turda socote╚Öte c├ót a putut s─â c├ó╚Ötige mama mea ├«n via╚Ťa eiÔÇŽ nu mai are timp de altceva"

Anamaria Prodan, pentru care Ionela Prodan a fost și este o adevărată icoană, i-a dat replica lui Gheorghe Turda, prin intermediul Click!. Impresara subliniază că mama ei era as și în muzică, și în afaceri.

"Domnul Turda este un artist foarte bun, numai c─â Ionela Prodan a fost o legend─â, iar personalitatea ei a cople╚Öit pe toat─â lumea. Ionela Prodan a fost artist ╚Öi femeie de afaceri. Dac─â Domnul Turda socote╚Öte c├ót a putut s─â c├ó╚Ötige mama mea ├«n via╚Ťa eiÔÇŽ nu mai are timp de altceva, c─âci ├«i trebuiesc prea mul╚Ťi ani s─â socoteasc─â. Si s─â adune. El trebuie s─â ╚Ötie doar at├ót: Ionela Prodan a fost unic─â ╚Öi va d─âinui peste secole. At├ót. ├Än rest ├«i urez s─ân─âtate ╚Öi s─â c├ónte ani, s─â str├óng─â mul╚Ťi bani ╚Öi s─â ia exemplu de la mama mea", a declarat Anamaria Prodan, ├«n exclusivitate pentru Click!

stanga
dreapta
anamaria prodan ionela prodan jpeg
ionela prodan mormant png
anamaria prodan
anamaria prodan (2) jpg
Anamaria Prodan
anamaria prodan reghe png

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google NewsFacebook ╚Öi Instagram!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg