Gheorghe Turda, adevărul despre averea de milioane de euro a Ionelei Prodan: «Nu ai cum să faci atâția bani din muzică»

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. În ultimele luni, Anamaria Prodan i-a adus mai multe acuzații fostului soț. iar antrenorul Craiovei a povestit propria variantă despre cele petrecute în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță. Artistul Gheorghe Turda intervine în disputa celor doi și infirmă o afirmație a Anamariei. 

image

Anamaria Prodan a subliniat, în repetate rânduri, că o bună parte din averea ei se datorează sumei de bani pe care a primit-o moștenire de la mama sa, regretata artistă Ionela Prodan. Laurențiu Reghecampf a infirmat că averea Ionelei ar fi fost atât de impresionantă precum afirma impresara. 

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile”, declara Reghecampf, la podcastul lui Cătălin Măruță. 

Artistul de muzică populară Gheorghe Turda, cel care a susținut alături de Ionela Prodan nenumărate concerte în țară și în străinătate, pare să încline spre varianta prezentată de Laurențiu Reghecampf. Gheorghe Turda susține că este imposibil ca cineva să obțină milioane de euro din muzică, fie ea și cea de petrecere. Artistul regretă despărțirea impresarei de Laurențiu Reghecampf și este de părere că motivul principal pentru care cuplul a ajuns la separare este reprezentat de „mirajul banilor". 

Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat Gheorghe Turda, conform Impact. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț, iar partajul se anunță a fi unul dificil, averea pe care o au de împărțit fiind una considerabilă. Antrenorul Craiovei a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță și a discutat despre cele mai controversate afirmații ale fostei sale soții. 

Laurențiu a dezvăluit și împrejurările în care a cunoscut-o pe cea care îi va deveni soție. Corina Caciuc i-a atras atenția lui Reghecampf la o petrecere care a avut loc cu aproximativ doi ani în urmă. Antrenorul a i-a scris ulterior, din dorința de a o cunoaște personal, iar între ei a început o frumoasă poveste de iubire. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net