Nicoleta Voicu, probleme financiare din cauza facturilor uriaşe. "Rămân cu 200 de lei"

Ultima actualizare:

Nicoleta Voicu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda are facturi uriaşe la energie electrică şi de abia se descurcă cu banii.

Nicoleta Voicu trăieşte din rezerve foto: Facebook
Nicoleta Voicu trăieşte din rezerve foto: Facebook

Nicoleta Voicu a povestit, la o emisiune tv, că a primit o factură uriaşă la energie electrică, după liberalizarea pieţei. Cântăreaţa a explicat că suma totală a fost de 1.200 de lei, din care aproape 600 au fost consumul pe ultima lună.

”Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1.200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane (600 lei), este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult!", a declarat Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Nicoleta Voica trăieşte din rezerve

Nicoleta Voicu a spus că activitatea artiştilor este mult redusă în această perioadă, aşa că primeşte o indemnizaţie de 2.200 de lei, dar banii se duc pe rata de la bancă şi pe facturi, iar ea rămâne cu 200 de lei.

”În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă! Deci, practic, venit zero! Iar acea indemnizație pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2.200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1.200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2.000 de lei doar aceste două cheltuieli. Rămân cu 200 de lei”, a mai declarat Nicoleta Voicu.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a explicat că se ajută de rezervele pe care le mai are, pentru a putea supravieţui de la lună la lună şi că mai aşteaptă o eşalonare la indemnizaţia primită de la stat.

“Supraviețuiesc din rezerve, rezervele din această indemnizație pentru care noi, cei care am primit, să plătim un impozit la acei bani și aștept o eșalonare pe 12 luni, la sumele primite până acum, iarăși dintr-un venit pe care nu-l am!”, a completat Nicoleta Voica.

Cum arată apartamentul pentru care Nicoleta Voica plăteşte 1.200 lei încălzire

Nicoleta Voica a mai declarat că ea are un apartament mic, cu doar două camere, din care încălzeşte doar una. Ea a fost nevoită să cumpere un convector pentru a face cald în casă, întrucât blocul ei este debranşat de la căldură.

„Eu am un apartament cu două camere foarte mici! Deci, cred că o cameră este cât o chilie a unui călugăr și doar pe aceea o încălzesc! Nu locuiesc în amândouă! Fiindcă blocul este debranșat de la căldură și de la apă caldă, am fost nevoită să cumpăr un convector de căldură și practic este singura mea sursă de încălzire”, a spus Nicoleta Voicu.C

Cât cere Nicoleta Voicu la un eveniment

Perioada de pandemie a afectat-o mult pe Nicoleta Voicu, care a povestit, anul trecut, că lumea nu se mai înghesuie să dea sume mari pe artiştii pe care îi cheamă la nuntă. Cântăreaţa a dezvăluit că ea cere 500-700 de euro pe un spectacol, dar dacă e chemată doar pentru câteva melodii, onorariu e mult mai mic. 

”Eu am un onorariu de 500-700 de euro, indiferent că a fost spectacol de muzică populară, cu cântece de zonă, sau serbări de vară, precum ”Festivalul cireșelor”. Iar dacă mergi să cânți 2-3 cântece, prețul e cu mult mai mic, deși deranjul este același. La nunți, am repertoriu de muzică de petrecere, cu peste 1.000 de cântece. Multe sunt ale mele, înregistrate la Uniunea Compozitorilor”, a declarat Nicoleta Voicu, într-un interviu, în 2021,

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net