Gheorghe Turda îi dă replica Stelianei Sima: ”De la bărbați pornea toată bârfa”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Turda
Gheorghe Turda

Gheorghe Turda îi răspunde colegei sale, Steliana Sima, care l-a făcut îmbârligător și parșiv. Artistul spune că nu a făcut aceste lucruri și că doar a vrut să o pună în gardă.

”Niciodată nu am chemat-o la mine decât când o puneam în gardă. Era subordonata mea, cum să le îmbârlig? La cultura ei… A spus niște lucruri foarte urâte. Dar cine și-a căutat asta își va găsi, pentru că eu nu mă opresc aici. Am protejat-o și am ținut la ea! Nu mă interesează relațiile ei cu colonei și generali, nici cum și-a luat diplomele, nici câte case a obținut… Cred că totul a pornit de anul trecut, când i-am dat o nuntă, unde trebuia să cânt și eu. Regula jocului este că atunci când îi dau cuiva un favor, persoana respectivă e obligată să îți dea 10 % din gaj. Ea s-a făcut că plouă! Nu a recunoscut și cred că de aici a pornit toată discuția aceasta. Evenimentul nu s-a ținut și nu se știe dacă se mai ține sau când anume. Problema cu gradul militar ce o privește pe ea, pentru că nu știe cum stau lucrurile, dar noi știm cum și-a luat ea gradul în minister. Este foarte urât din partea ei! Cu gradul, lucrurile stau așa: când treci în rezervă, cum am trecut eu, ți se acordă de la colonel la general pentru meritele tale artistice, nu oricum! După ce a venit ea la conducere a distrus tot ce am făcut eu. Eu am adus de la 15 oameni la 86, atâția aveam în subordine, ea n-a adus nimic! Ea doar a distrus totul! Fișa postului era de șef comandă la Ansamblu Ciocârlia, nu director. După ce te ajută omul. Ar trebui să fie mândră că am pus-o în gardă, la ce cloacă de bârfitoare erau acolo!", a izbucnit Gheorghe Turda, pentru Click!


    Gheorghe Turda a fost
Gheorghe Turda a fost

Dar fiecare răspunde pentru faptele lui! De la bărbați pornea toată bârfa… Fiecare cum își așterne, așa doarme! A intervenit invidia, iar toate lucrurile acestea nu au nicio relevanță pentru mine. Mie, gradul de general mi l-a dat președintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmițat, nu se va mai putea repara niciodată”, a declarat pentru Click! Gheorghe Turda.

Citește și:

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg