Anamaria Prodan a transformat mormântul mamei sale în sanctuar

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan şi-a iubit enorm mama, pe Ionela Prodan, iar dovada stă în grija pe care i-o poartă acesteia după moarte. Mormântul regretatei artiste din Cimitirul Bellu din Bucureşti arată impecabil, iar veşnic la crucea Ionelei Prodan sunt puse flori proaspete, semn că Anamaria e mereu atentă ca totul să fie perfect.

image

La cimitirul Bellu, la mormântul unde se află Ionela Prodan şi tatăl Anamariei, Traian Popescu, se poate vedea clar grija pe care impresa o poartă pentru părinţii ei. Locul de veci arată impecabil. Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! fac dovada.

Locul e ţinut curat şi pe mormânt şi monument sunt puse flori şi coroane de brad. Mormântul are o cruce mare, neagră şi impozantă, care probabil a costat mulţi bani, dar se ştie că Anamaria nu s-a uitat niciodată la sume când a venit vorba de pomenirile sau slujbele făcute pentru mama ei. Pe o parte a crucii se află pozele Ionelei şi a lui Traian Popescu, iar pe cealăltă stau scrise cuvinte cemoţionante, care să amintească de cântăreaţa de muzică populară şi care să arate iubirea pe care o poartă Anamaria şi Anca pentru mama lor. 

"Om ireproşabil. Om pur şi minunat. Om bun şi simplu. Om încărcat de daruri, Minune de la Dumnezeu. Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi simplitate incredibilă. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost un bun naţional. În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor", este mesajul pe care fiicele Ionelei Prodan l-au gravat pe monumentul de la Cimitirul Bellu. 

Ionela Prodan a murit în 2018, după o boală grea

Ionela Prodan a murit în 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Anamariei Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. Conform Spitalului Universitar de Urgență Elias, unde era internată Ionela Prodan, decesul cântăreţei a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Parastasul de după înmormânatare a costat 30.000 de euro

La înmormântare şi parastasele ce au urmat, Anamaria Prodan nu a ţinut cont de bani. Ea a vrut doar ca totul să iasă perfect, pentru a cinsti cât mai bine amintirea mamei sale. 

Pomana făcută imediat după înmormântarea Ionelei Prodan a fost organizată de fiica ei cea mare la un hotel de lux din Bucureşti. 200 de persoane au fost prezente, iar Anamaria a plătit 30.000 de euro pentru întreg evenimentul. 

Şi la parastasul de un an, impresa a scos din buzunar bani grei pentru mama sa. Ea a făcut 70 de pachete pentru oameni nevoiaşi, plus în 70 pentru bătrâni de la un azil, care au ajuns la suma de 9.000 de euro. Produsele puse în pachete au fost alese cu grijă, să fie mâncăruri care să îi fi plăcut Ionelei Prodan şi care să fie utile persoanelor nevoiaşe. 

"Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu. Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela. Eu nu m-am întâlnit cu Ana, dar mi-a spus să pun tot ce este necesar unui om care nu are posibilităţi. Nu am ajuns să facem un calcul, dar cu tot cu vizita de la azilele de bătrâni, cred că, costurile totale se vor ridica la peste 9000 de euro", a povestit, la acea vreme, Gabriela Lucuţan, ajutorul Anamariei Prodan, pentru Click!.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net