Anamaria Prodan a publicat toate pozele cu ea goală, care l-au scos din minți pe Reghe

Ultima actualizare:

Nu s-au stins încă ecourile podcastului lui Cătălin Măruță, cu Laurențiu Regehcampf invitat. După ce a afirmat că a fost deranjat de postările sexy ale soției sale, antrenorul Universității Craiova primește o replică pe care, cu siguranță, alți bărbați abia o așteptau. Anamaria i-a făcut un colaj cu toate pozele ei sexy.

image

În podcastul lui Cătălin Măruță, care deja are peste 2,2 milioane de vizualizări pe Youtube, Laurențiu Reghecampf a povestit că, la un moment dat, soția sa, Anamaria Prodan, i-a făcut mari probleme pe când antrena în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Iar asta din cauza unei poze mult prea sexy, cu Ana în costum de baie, în piscină. 

La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: «Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta».

I-am spus. Anamaria a răspuns: «Ce treabă are cu contul meu, e privat». I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea (foto jos).

Și această poză l-a enervat pe Reghe
Și această poză l-a enervat pe Reghe

Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa? Și Bebe de multe ori îi spunea: «Mama, nu e ok». Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul podcastului "Acasă la Măruță".

Poze cu Anamaria Prodan goală-pușcă, scăpate pe Internet

Anamaria Prodan a făcut poze și mai îndrăznețe, în primul rând în Playboy, în 2007, dar și private, doar pentru soțul ei, cu care se află într-un divorț scandalos. Acestea au ieșit recent la iveală și au făcut înconjurul presei. În imaginile respective, Anamaria apare goală-pușcă, pozându-se în oglindă, într-un vestiar. Contactată de Click!, sexy-impresara a făcut declarații incendiare privind proveniența fotografiilor. Anamaria Prodan spune că imaginile în care apare goală au fost trimise chiar de ea încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net