Corina Caciuc, prima imagine cu burtica de gravidă. Ce mândru e Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf încearcă să iasă din zona de conflict cu Anamaria Reghecampf și să-și îmbunătățească starea de spirit pentru bebelușul care urmează să vină pe lume în curând. Antrenorul a postat pe Instagram prima imagine cu burtica de gravidă a iubitei lui, Corina Caciuc.

reghe corina caciuc jpeg

”Primul tort pentru micul L. 28 de săptămâni”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei imagini în care, chiar dacă apare un tort apetisant învelit în frișcă și tapetat cu fructe, ”personajul principal” este burtica de gravidă a Corinei.

Este prima imagine de acest fel pe care o fac publică cei doi, de când și-au recunoscut relația, semn că Reghe și Corina ua început să se gândească mai mult la faptul că vor deveni părinți în curând, decât la scandalul din jurul divorțului antrenorului de Anamaria Prodan.

Cum Reghe a pus și inițiala L. în mesaj, ne putem gândi că și numele celui de-al treilea copil al antrenorului va începe cu această literă, la fel ca în cazul celorlalți doi băieți.

image

Laurențiu Reghecampf mai are doi copii din două mariaje diferite

Bebelușul care urmează să se nască în câteva săptămâni va fi cel de-al treilea băiat al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul în vârstă de 46 de ani mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și un fiu din căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu Rgehecampf Junior (13 ani).

Recent, la podcastul lui Cătălin Măruță, Reghe a declarat că vrea să lase în urmă această perioadă complicată și să se concentreze pe lucrurile frumoase din viața lui.

Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care îi iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, să dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează", a transmis Laurențiu Reghecampf. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net