Reghe, cu ochii în lacrimi în podcastul lui Măruță: „Sufăr și mă doare”

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a vorbit, printre altele, în podcastul lui Măruță, despre relația pe care o are în prezent cu fiul său cel mic, Laurențiu Jr, alintat Bebe, după întreg scandalul divorțului dintre el și Anamaria Prodan.

Reghe, cu ochii în lacrimi în podcastul lui Măruță Foto: Captură Video
Reghe, cu ochii în lacrimi în podcastul lui Măruță Foto: Captură Video

La un moment dat, tot vorbind despre familie și copii și atingând, astfel, și subiectul cu fiul său Bebeto, Reghe s-a emoționat. Cel care a observat acest lucru a fost chiar Cătălin Măruță, gazda podcastului. 

Laurențiu Reghecampf, emoționat când vorbește de fiul lui, Bebe

Când ai vorbit de Bebe ți s-au umezit ochii și în general când vorbești de el te simt emoționat”, i-a spus Cătălin Măruță antrenorului. „Da, pentru că sufăr și mă doare. Pentru că nu vreau ca el să citească declarațiile și tot ce se scrie (despre subiectul divorțului n.r). Stă mereu cu telefonul în mână. Eu știu că el suferă.

Anamaria face lucruri care o să îi dăuneze lui Bebe, pentru că eu sunt tatăl lui până la urmă. Ce ar fi să spun și eu acum lucruri pe care le făcea ea? Că știu lucruri, după 15 ani de relație... (..) Anamaria are talentul de a manipula lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Se pare că aducerea în discuție a fiului său reprezintă un subiect sensibil, mai ales după ce antrenorul a dezvăluit că relația cu Bebe s-a mai răcit în urma întregului scandal. Totuși, Reghe a explicat că el a mers să își viziteze fiul la antrenamente și că au în continuare o legătură strânsă, după ce Anamaria Prodan a declarat că antrenorul și-ar fi neglijat băiatul după ce a început relația cu Corina Caciuc.

Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală. (..) Sufăr pentru că nu mi-e uşor să aud că nu îmi pasă de copil. Mă doare.

Ştiu cât suferă Bebe. Evit să îi fac rău, să fie implicat în anumite chestii. Aş putea să îi fac procese peste procese Anei. Ea ştie acest lucru. Mă şantajează cu Bebe. Este singurul atu pe care îl are cu mine.

Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov. (..) Cine l-a înscris pe Bebe la şcoală? Cine i-a plătit şcoala? Eu am fost. De multe ori nu am fost acasă ca să nu mă cert cu ea. Mă duc să îl văd un minut şi apare de nicăieri Anamaria. Parcă are un radar. Supunem copilul la un stres”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net