Reghe îi dă replica Anamariei, după acuzațiile că ar fi „furat” din averea familiei: „Eu aduceam banii în casă”

După ce publicul a cunoscut povestea din spatele divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf doar prin prisma spuselor impresarei, iată că a venit și rândul antrenorului să își spună partea de poveste.

Reghe, replica pentru Anamaria Prodan Foto: Arhivă personală
Reghe, replica pentru Anamaria Prodan Foto: Arhivă personală

În cadrul unui podcast amplu, organizat de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecamf și-a spus și varianta sa de poveste, răspunzând acuzațiilor făcute, de-a lungul timpului, de fosta lui parteneră, Anamaria Prodan.

Cum răspunde Reghe acuzațiilor că ar fi „furat” din banii familiei

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi „furat” din averea familiei, luând bani din conturi și mai multe obiecte valoroase din casă, în urma despărțirii dintre ei doi.

Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar fi putut să facă așa ceva. E plină de ură, răutate și mojicie. Eu i-am cumpărat tot. Zice de ceasuri? Am dat 100 de mii de euro pe ceasul ăla. Dacă voia geantă Hermes din piele de crocodil îi luam. Eu am adus banii în casă, eu i le-am plătit. Am și facturile pentru tot. Eu am adus în casă 10 milioane de euro. Cum i-am luat ceasul? Încă îl are la mână”, a spus Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, Anamaria a făcut la un moment dat o declarație potrivit căreia „dacă nu avea averea mamei ei, rămânea pe drumuri”.

Nu erau banii Ionelei Prodan. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta. Mă uit la toate declarațiile astea și mă minunez. Cum să rămâi pe străzi?!

Stai în ditamai palatul la Snagov, casa noastră, și mai are o casă goală tot în Snagov, moștenire de la Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o. Ai case și în București.. Cum să îi iau eu vreodată ceva?! (..) Am susținut-o financiar (..) Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat”, a mai spus Reghe, în urma acuzațiilor.

Eu am introdus cerere de divorț fără partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe. Dacă nu, îl iau eu, mi-ar plăcea. Dar ea îl poate crește foarte bine”, a mai spus Reghe în podcastul lui Cătălin Măruță.

Eu am fost singurul din familie care câştiga bani. Niciodată nu i-am zis „nu” şi dacă voia să îşi cumpere geantă de crocodil. Ea poate să spună ce vrea. Nu are cum să spună că ea a adus banii.

Eu am câştigat câteva zeci de milioane de euro. Am avut contracte, am plătit taxe. Ea nu m-a dus nicăieri. Asta e ironia. (..) Eu i-am cumpărat toate lucrurile. Pot să spun tare şi răspicat. I le cumpăram cu banii Ionelei?!”, a mai explicat Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, antrenorul a explicat că în cazul unui partaj, el ar avea câștig de cauză, deoarece lucrurile sunt cumpărate de el și poate să dovedească acest lucru. De cealaltă parte, Anamaria susține că și ea are dovezi că lucrurile nu ar fi fost cumpărate de Reghe.

Ce spune Reghe că se va întâmpla dacă se ajunge la partaj

Sunt lucruri de împărţit, dar o să rezolv eu cu ea, pentru lucrurile sunt cumpărate de mine. Dacă mergem la un partaj lucrurile sunt foarte simple pentru mine, pentru că pot să demonstrez. Dar oricum dacă eu câștig, îi donez jumătate din ce am”, a mai dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a susținut că ar fi fericit ca și Anamaria Prodan să-și refacă viața și să aibă o relație. „Aș fi cel mai fericit. Probabil atunci se va potoli”, a mai spus el.

Cât despre acuzațiile potrivit cărora nu le-ar fi tratat bine pe fetele Anei din căsnicia trecută, Sarah și Rebecca, antrenorul i-a dat din nou replica impresarei. Acesta spune că nici în fiul său cel mare, Luca, din relația cu Mariana, nu a investit atât.

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii 3 ani... Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt.

În 2012 am cumpărat un penthouse pentru fete, să nu mai facă naveta la Snagov. Sunt 10 ani de atunci. Apartamentul l-am cumpărat din primii mei bani de la Steaua. N-a fost nicio problemă”, a adăugat el.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net