3 ani fără Ionela Prodan. Anamaria Prodan, lacrimi amare la mormântul mamei: "Ești viața mea toată"

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan o diviniza pe mama ei, Ionela Prodanfoto: Click!
Anamaria Prodan o diviniza pe mama ei, Ionela Prodanfoto: Click!

16 aprilie este o zi tristă pentru Anamaria Prodan! În urmă cu trei ani, impresara își pierdea mama, răspusă de un cancer galopant la pancreas. Astăzi, Anamaria Prodan (48 de ani) a mers la Cimitrul Bellu, pe Aleea Artiștilor, și a vărsat lacrimi amare la mormântul mamei sale.

Deși au trecut trei ani de la moartea mamei sale, Anamaria Prodan nu poate accepta că femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi. Întoarsă de curând din Dubai, Anamaria Prodan a mers vineri 16 aprilie, la cimitir, la momântul mamei sale, pentru a comemora trei ani de la trecerea în neființă a Ionelei Prodan. Impresara a scris și pe Instagram câteva cuvinte emoționante. ”Ești viața mea toată și știu că, de unde ești, mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, unde a postat și o poză de la mormântul împodobit cu flori al mamei sale.


    Ionela Prodan este înmormântată la cimitirul Bellufoto: Instagram
Ionela Prodan este înmormântată la cimitirul Bellufoto: Instagram

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani

Ionela Prodan a fost una din cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară din România, iar trecerea ei în neființă a lăsat un gol imens în sufletele românilor. Ionela Prodan s-a stins din viață la 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani. Celebra interpretă a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. Mama Anamariei Prodan a fost internată în spital pe data de 21 martie 2018 și a stat internată până când medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și:

A simțit că va muri! Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan

Cântăreaţa Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Mesajul scris de Anamaria Prodan

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net