Laurențiu Reghecampf, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

Laurențiu Reghecampf i-a îngrijorat pe cei din jur din cauza ultimelor probleme de sănătate. Recent, acesta a discutat despre starea sa din această perioadă.

laurentiu reghecampf jpeg

Lipsa de la antrenamentele Universității Craiova a lui Laurențiu Reghecampf, i-a pus pe gânduri pe apropiații acestuia. Reghe s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Cum se simte Reghe

Antrenorul a vorbit despre motivul care l-a făcut să lipsească de la pregătirile meciurilor. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că s-a simțit puțin rău timp de două zile, fiind răcit, în rest starea lui de sănătate este bună.

,,Am fost răcit, am avut gripă. Sunt bine, mi-am revenit. Am avut două zile în care m-am simțit puțin mai rău'', a declarat antrenorul.

Acesta susține că nu este vorba de COVID-19, ci doar de o gripă cu care s-a confruntat câteva zile.

,,Sunt câteva cazuri și în lot, dar nu trebuie să ne facem probleme. E vorba de răceală", a spus Laurentiu Reghecampf, pentru WOWbiz.ro.

Viorel Dinu a pregătit meciul cu Mioveni

Viorel Dinu, antrenorul secund al echipei, a pregătit meciul din deplasare cu Mioveni. Acesta a vorbit și despre starea de sănătate a lui Laurențiu. Antrenorul oferea asigurări că Reghecampf și-a revenit și că va fi pe banca Universității Craiova.

 ,,Referitor la Mister a avut, într-adevăr, o problemă de sănătate, minoră zic eu”, spunea acesta.

Despre situația lotului, acesta declara că nu este foarte bună și că adesea apar probleme.

,,Nu avem o situaţie foarte bună în lot, avem încă accidentaţi, mereu apar astfel de probleme, ne-am obişnuit cu lucrul acesta, dar avem jucători de valoare, care îi pot înlocui pe cei accidentaţi, mulţi sunt nerăbdători să joace, au dat dovadă de caracter şi şi-au făcut foarte bine treaba”, declara antrenorul secund într-o conferință de presă.

În privința ultimului meci, însă, Reghe s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și își dorește să continue în modul acesta.

Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, jocul pe care l-au făcut. Un teren greu, o atmosferă nu chiar fericită, dar mă bucur că au înțeles ceea ce le-am spus, să joace cât se poate de repede, dintr-o atingere. Fericit pentru cele trei puncte, mai avem o etapă, contra celor de la Farul, și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. După ce vom termina play-off-ul, atunci va trebui să discutăm. Deocamdată nu am reușit să facem foarte multe puncte cu echipele de pe primele locuri, jucătorii știu ce au de făcut. Eu mi-aș dori să câștigăm toate meciurile“, a spus Reghecampf, conform gds.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net