«Am trăit până acum în minciună»? Cum o cheamă cu adevărat pe Anamaria Prodan! Reghe spune tot

21 februarie 2022

Anamaria Pordan i-a declarat de luni bune război fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a decis să prezinte versiunea lui asupra divorțului de impresară. Invitat în podcastul moderat de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre despărțire și a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse în spațiul public.

image
Laurențiu Reghecampf a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduce de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească pentru prima dată public despre despărțirea de Anamaria Prodan. Antrenorul a mărturisit că nu înțelege ce ar avea Anamaria de câștigat în urma valului mediatic pe care aceasta l-a creat în urma șirului de acuzații pe care i le-a adus. Laurențiu a subliniat că dorește să ajungă la un consens cu mama copilului său și să stabilească un program clar în care își poate vedea fiul. 

Laurențiu a dezvăluit că nu îi va permite Aneimaria să păstreze numele de Reghecampf și că ar fi de acord ca această să se prezinte în continuare așa doar dacă fiul lor, Bebe, îl va ruga ca impresara să își mențină numele de Reghecampf. Laurențiu a mărturisit că numele Aneimaria este Dumitrescu și că momentan, în buletinul acestia este scris Anamaria Reghecampf, nu Anamaria Prodan. 

stanga
dreapta
cub laurentiu reghecampf png
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpg
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpeg
laurentiu reghecampf podcast maruta png
anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
laurentiu reghecampf jpg
laurentiu reghecampf jpeg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf jpeg
flavius stoican laurentiu reghecampf jpg
laurentiu reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf luca png

Tot stau să mă întreb ce are de câştigat Anamaria prin această denigrare. Am auzit că îi pune numele Prodan lui Bebe. Nici nu o cheamă Prodan. O cheamă Anamaria Dumitrescu. Nu ştiu de unde a venit Prodan. Că pe Ionela o chema Tănase. I-am spus și ei chestia asta, că aşa era numele tatălui ei. Acum în buletin o cheamă Anamaria Reghecampf, fără Prodan. Când am cunoscut-o o chema Anamaria Dumitrescu, că a fost căsătorită Prodan e numele de fată al Ionelei. Ceea ce facem acum, în prima fază, este doar divorţul. O să stabilim programul lui Bebe. Vreau să am un program în care să îmi iau copilul. Fără scandal, fără condiţii. Că nu trebuie să aibă treabă cu cine stau şi ce fac. Numele de Reghecampf nu va rămâne al Anamariei. Ea vrea Prodan. O să îşi pună Prodan. Doar dacă m-ar ruga Bebe aş fi de acord ca ea să păstreze numele de Reghecampf", a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina 

Antrenorul a vorbit și despre cea care îi este alături în prezent și alături de care așteaptă un copil. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu doi ani la o petrecere. Nu și-au vorbit la acel eveniment, însă ulterior Reghecampf a contactat-o și au început să discute. Întrebat care este starea sa și cum se simte, Laurențiu a mărturisit că este liniștit și fericit și simte că viața sa a luat o turnură pozitivă. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg