Moment istoric! Anamaria Prodan, pace cu Reghecampf: „Îl vom ajuta mereu, ne rugăm pentru el”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a făcut declarații de senzație pentru Click! despre Laurențiu Reghecampf! În prag de război, agentul FIFA este gata să lase armele jos și să înceteze orice altercație cu actualul viitor soț. De altfel, vedeta tv susține că îl va ajuta pe antrenorul Craiovei, indiferent de context.

Anamaria Prodan, alături de doi afaceriști din Dubai. Sursa foto: Instagram
Anamaria Prodan, alături de doi afaceriști din Dubai. Sursa foto: Instagram

Plecată în Dubai, unde duce o viață de lux, așa cum bine ne-a obișnuit, Anamaria Prodan este fără îndoială într-o stare mai bună, mai ales că a decis să pună stop certurilor cu Reghe, dar și întregului circ mediatic car s-a creat în jurul lor, după marea despărțire.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Agentul FIFA a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că tatăl copilului său este și va fi parte din familie, cu toate răfuielile pe care le-au avut. Fosta prezentatoare de la Gospodar fără pereche, de la Pro TV a anunțat că nu mai dorește să lupte pe niciun front cu Reghe, ba chiar vrea să-l ajute, dacă are nevoie. Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf pentru infidelități și părăsirea căminului conjugal, astfel că îi transmite chiar și un mesaj în direcția asta.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni.

Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost împreună timp de 15 ani, dintre care 13 au fost căsătoriți. Cei doi au împreună un băiețel, pe Bebeto - Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani. Ana și Reghe s-au căsătorit în Las Vegas, au avut o nuntă de vis, au trăit clipe minunate împreună, asta până când drumurile lor s-au despărțit din cauza distanței și problemelor care au intervenit între ei. 

Corica Caciuc a apărut în viața antrenorului Craiovei când cei doi nu mai erau în termeni foarte buni, iar divorțul bătea la ușă, deși, în vara lui 2021, Prodanca și Reghe și-au reînnoit jurămintele.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net