Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghecampf și Corina Caciuc. Picătura care a umplut paharul

Deși păreau că au ajuns la sentimente mai bune, după tot scandalul divorțului, se pare că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-a așternut încă pacea. Au apărut informații potrivit cărora atât antrenorul, cât și actuala lui parteneră, Corina Caciuc, au dat-o în judecată pe Anamaria. 

Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghecampf și Corina Caciuc Foto: Arhivă
Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghecampf și Corina Caciuc Foto: Arhivă

După un adevărat război al acuzațiilor, se pare că foștii parteneri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ales să își continue „lupta” și în instanță. Anamaria a declarat, în repetate rânduri, că apelează la acest demers legal, după ce l-a acuzat pe Reghe că ar fi luat bani și lucuri din casă, însă de data aceasta nu ea este cea care s-a prezentat în instanță!

Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Divorțul dintre foștii parteneri a luat astfel o nouă întorsătură, după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au decis să o dea în judecată pe Anamaria, după ce aceasta din urmă a lansat mai multe acuzații publice la adresa lor.

După ce s-a aflat despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, Anamaria Prodan s-a folosit de platformele ei de socializare pentru a scrie diverse mesaje la adresa Corinei, publicând chiar și câteva imagini cu ea din tinerețe, din timpul unei petreceri, când aceasta apărea îmbrăcată sumar.

Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, Anamaria Prodan a insinuat că actuala parteneră a lui Reghe nu ar avea un trecut tocmai „curat”, iar acum Corina Caciuc a decis să ia atitudine și să rezolve această problemă în instanță.

Motivul pentru care Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Astfel, Corina Caciuc a mers împreună cu Laurențiu Reghecampf și a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, potrivit Spynews. Motivul invocat de tânăra ar fi faptul că impresara ar fi defăimat-o în public, de nenumărate ori.

Totodată, sursa anterior menționată a dezvăluit că și Reghe a decis să facă același demers, însă motivul din spatele acuzației sale este momentan necunoscut. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au următorul termen de judecată al divorțului în luna aprilie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net