Anamaria Prodan, gata de orice sacrificiu pentru pretendentul arab! Ce ar accepta să facă de dragul lui

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adrian „Adiță” Voicu, Anamaria Prodan a făcut mai multe dezvăluiri spectaculoase, legate de viața ei amoroasă, comentând în special zvonurile cu privire la noul bărbat din viața ei.

image
Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare Foto: Captură Video

Întrebată dacă are deja fluturi în stomac, așa ca la început de relație, Anamaria Prodan a explicat că momentan situația dintre ea și misteriosul bărbat este platonică. Ana a adăugat că nu a existat nici măcar un sărut între ei, ci doar îmbrățișări, deși s-a tot zvonit că impresara și-a refăcut viața amoroasă.

A recunoscut că îl place mult pe acesta și că vorbesc mai mereu prin mesaje, însă a mărturisit că nu se va afișa alături de el până când nu se va încheia procesul de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

NOI DETALII DESPRE PRETendentul ANAMARIEI PRODAN. ESTE DE ORIGINE ARABĂ

Fluturi în stomac are el în mesaje. Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit întotdeauna cu capul, chiar și atunci când inima a luat foc. Și dacă îmi place foarte, foarte tare de cineva trebuie să fie la standardul meu.

Și chiar dacă sunt îndrăgostită nebunește… dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit, dacă nu îmi iubește copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei… n-are nicio șansă.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune.”, a spus Anamaria Prodan, care nu a negat atunci când a fost întrebată dacă pretendentul despre care vorbește este din țările arabe.  

Anamaria Prodan, gata să își schimbe „regulile” pentru noul partener?

Mai mult decât atât, Anamaria a dezvăluit că dacă s-ar înfiripa ceva serios între ei, ar accepta să poarte și hijab, vălul islamic care acoperă capul și care face parte din cultura poporului arab, în semn de respect pentru partenerul ei și originile sale.

Dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o formă de respect.”, a adăugat Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf, fostul partener al impresarei, a dezvăluit de curând că a avut probleme pe când era antrenor la Al Wasl, din cauza pozelor în costum de baie pe care le făcea Anamaria, în fundalul cărora apărea Burj Al Arab, clădire considerată ca fiind un simbol al Emiratelor Unite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg