Anamaria Prodan, cadou spectaculos din partea noului iubit! Cum a surprins-o pe impresară

Anamaria Prodan se bucură din plin de atenția noului ei partener, publicând pe rețelele de socializare cel mai romantic gest din partea acestuia. Iată cum a fost surprinsă impresara!

Cum a surprins-o noul iubit pe Anamaria Prodan Foto: Instagram
Cum a surprins-o noul iubit pe Anamaria Prodan Foto: Instagram

După separarea de Laurențiu Reghecampf și divorțul răsunător dintre cei doi, Anamaria Prodan a mărturisit că există în viața ei un nou bărbat, dând de înțeles că acesta ar fi un om înstărit din Emiratele Arabe Unite, locația preferată de impresară atunci când vine vorba de vacanțe.

Cum a fost Anamaria Prodan surprinsă de noul iubit

Anamaria Prodan a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de buchet imens de trandafiri albi și, deși nu a speficiat cine i-a făcut marea surpriză, putem ghici cu lejeritate că a fost vorba despre noul ei „amorez”.

Nu este vreun eveniment important în viața acesteia în momentul de față, cum ar fi o aniversare, așadar Anamaria nu ar fi avut din partea cui altcuiva să primească această atenție deosebit de romantică.

Anamaria Prodan a reușit să treacă peste relația cu Laurențiu Reghecampf, care a culiminat într-un divorț cu scandal, și și-a găsit un pretendent care a cucerit-o total. Anamaria a dezvăluit că acesta ar fi o persoană de rang înalt, care îi tot face ochi dulci, însă nici ea nu a rămas indiferentă la încercările lui romantice. 

Și impresarei i-a picat cu tronc misteriosul bărbat, mărturisind că acesta este dispus să o aștepte până când procesul ei de divorț va fi încheiat. Probabil că abia atunci cei doi își vor oficializa relația.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez.", a spus recent Anamaria, în cadrul podcastului ,,Fiță cu Adiță".

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit liniștea, se pare, în brațele altui bărbat, după perioada zbuciumată în care ea și fostul ei partener și-au tot aruncat acuzații și cuvinte acide. Se pare că impresara i-a urmat sfatul lui Reghecampf, care dezvăluia recent că s-ar bucura dacă și Anamaria și-ar găsi pe altcineva, așa cum el deja a făcut-o. Laurențiu Reghecampf și actuala lui parteneră, Corina Caciuc, urmează să devină părinți în scurt timp. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net