INTERVIU EXCLUSIV! Sarah Dumitrescu Prodan rupe tăcerea: «Tata Laurențiu ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!»

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, reacționează în premieră după despărțirea mamei sale, impresara FIFA Anamaria Prodan, de Laurențiu Reghecampf. Tânăra, care joacă baschet de performanță în America, a acordat un interviu în exclusivitate, pentru Click!

sarah dumitrescu prodan animat gif

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, este rodul iubirii acesteia cu primul soț, fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu. Este frumoasă de pică și stă de la 18 ani în SUA, unde își urmează visul, acela de a deveni o mare jucătoare de baschet.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California. Echipa școlii concurează în prezent la Big West Conference. La finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată.

Sarah are 22 de ani și seamănă foarte bine cu tatăl său, Tibi Dumitrescu. Sarah a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, în care a vorbit despre viața ei în America, sacrificiile pe care le face ca jucătoare de baschet, dar și despre relația actuală cu tatăl ei, vitreg, Laurențiu Reghecampf.

stanga
dreapta
prodan copii jpg
sarah prodan jpg
sarah dumitrescu baschet jpg
sarah baschet prodan jpg
sarah dumitrescu1  jpg
sarah dumitrescu jpg
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu 2 jpg
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu anamaria prodan jpg
Sarah Dumitrescu joacă baschet din America din clasa a IX a jpeg
sarah dumitrescu jpg
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
  • Click!: Sarah, ești fiica Anamariei Prodan și nepoata celebrei Ionela Prodan. Ce înseamnă pentru tine asta? Te-ai simțit vreodată împovărată de numele Prodan?

Cea mai mare mândrie pentru un copil este să aibă așa o mamă cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea să fie numărul 1. Este foarte greu clar, căci mama mea are standarde atât de înalte și, zilnic, își dorește din ce în ce mai mult de la noi. Sunt mândră de numele meu și am datoria și onoarea să-l duc mai departe, demnă!

„Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri!”

  • Tu ți-ai făcut un nume pe propriile puteri în baschet. Cum e viața unui sportiv? Știu că presupune multe sacrificii. La ce ai renunțat?

Este viața pe care am ales o conștientă fiind că trebuie să renunț la “tot ce e pământesc frumos“. Pentrut mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu ma deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!

Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fara nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină.

„Trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și mai greu în viață!”

  • Cum e viața ta în America? Cât de des îți vezi părinții, rudele?

Este locul unde m-am născut și unde am copilărit. Eu sunt cetățean american, unul mândru. Îmi văd părinții mai rar și rudele. Am două antrenamente pe zi și școală. Nu am timp de nimic altceva. Dar așa m-au crescut părinții mei.

De când am plecat la “boarding school“, de mică. Mama mi-a spus așa “de azi ești pe cont propriu ajutată de mine, dar totuși pe cont propriu. Te naști și mori singură și trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și greu în viață. Dar, treci peste tot cu capul sus!"

Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm.

„reghe a fost soarele familiei noastre!”

  • În ce relații mai ești cu Laurențiu Reghcampf?

Nu prea mai suntem. Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi !

  • Cum a fost pandemia în America? Au fost restricții?

Oribil a fost. Lumea, panicată. Parcă totul s-a oprit în loc. A trecut și asta. Mergem înainte!

„Modestia este pentru alt gen de oameni”

  • S-a scris recent că ai fi apelat la intervenții estetice. Este adevărat? Arați foarte bine!

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
lavinia parva4 png
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg