Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și filtre! Schimbare de look la doar 22 de ani

Ultima actualizare:

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, care este rodul iubirii dintre impresara sexy și primul soț, Tiberiu Dumitrescu, este urmărită intens pe rețelele de socializare, atât pentru performanțele profesionale, cât și pentru felul în care arată. Copie identică a mamei sale, baschetbalista este fără doar și poate o adevărată divă. Ce-i drept, dragostea pentru tatuaje moștenită de la Anamaria Prodan, filtrele de pe Instagram, stiliștii cu care colaborează și tot arsenalul de haine de fițe au transformat-o într-o tânără greu de accesat, dar și dorită.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și intervenții! Schimbare de look
Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și intervenții! Schimbare de look

Sarah Dumitrescu, 22 de ani, este fiica cea mare Anamariei Prodan din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a dezvoltat până la această vârstă un stil provocator și își încântă mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii îndrăznețe în care își pune în valoare calitățile fizice.

Fiica Anamariei Prodan pare că nu se dă în lături de la niciun efort de arăta cât mai bine cu putință, iar ultimele imagini postate la story pe Instagram demonstrează faptul că tânăra a apelat la mici trucuri, dar și la tatuaje, pentru a-și transforma radical imaginea. 

Urmăritorii lui Sarah Dumitrescu au avut surpriza să o vadă pe tânără cu un look complet nou. Fiica Anamariei Prodan a postat câteva imagini în care se vede că folosește filtrele de pe Instagram, lucru care chiar o ajută în direcția asta. Fanii au remarcat că Sarah Dumitrescu seamănă leit cu mama ei, Anamaria Prodan. De altfel, tânăra este super pasionată de tatuaje, motiv pentru care a bifat câteva. Baschetbalista este schimbată datorită stiliștilor cu care colaborează pe plan vestimentar, dar și make-up artiștilor, plus că are acces la cele mai bune tratamente faciale și alte mici trucuri pentru a se menține frumoasă.

Sarah Dumitrescu demonstrează cu fiecare zi că imaginea este impecabilă și la propriu, și la figurat, că vrea să devină o adevărată divă și să nu fie cunoscută doar ca fiica Anamariei Prodan. 

Sarah Dumitrescu a jucat baschet la cel mai înalt nivel

Sarah Dumitrescu este, de fapt, și o sportivă foarte talentată. Fiica cea mare a Anamariei Prodan a fost cooptată într-o echipă de baschet din SUA pe vremea când avea doar 18 ani. Din păcate, Sarah Dumitrescu a suferit un accident pe teren în timpul unui joc de baschet, unde ambii genunchi au suferit traumatisme.  

Anamaria Prodan a fost la acel moment extrem de tristă pentru fiica ei, Sarah, mai ales că tânăra a fost nevoită să suporte o intervenție chirurgicală la picior, în urma accidentării. Din fericire, tânăra s-a recuperat, iar acum joacă la altă echipă. În prezent Sarah trăiește în Statele Unite, unde continuă să-și mani feste dragostea față de baschet, fiind prezentă la toate marile meciuri de baschet.  De altfel, ea a fost cooptată în echipa Cal Poly Women's Basketball, care reprezintă  Universitatea de Politehnică din California.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net