Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și filtre! Schimbare de look la doar 22 de ani

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, care este rodul iubirii dintre impresara sexy ╚Öi primul so╚Ť, Tiberiu Dumitrescu, este urm─ârit─â intens pe re╚Ťelele de socializare, at├ót pentru performan╚Ťele profesionale, c├ót ╚Öi pentru felul ├«n care arat─â. Copie identic─â a mamei sale, baschetbalista este f─âr─â doar ╚Öi poate o adev─ârat─â div─â. Ce-i drept, dragostea pentru tatuaje mo╚Ötenit─â de la Anamaria Prodan, filtrele de pe Instagram, stili╚Ötii cu care colaboreaz─â ╚Öi tot arsenalul de haine de fi╚Ťe au transformat-o ├«ntr-o t├ón─âr─â greu de accesat, dar ╚Öi dorit─â.

image
Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformat─â de tatuaje ╚Öi interven╚Ťii! Schimbare de look

Sarah Dumitrescu, 22 de ani, este fiica cea mare Anamariei Prodan din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. T├ón─âra a dezvoltat p├ón─â la aceast─â v├órst─â un stil provocator ╚Öi ├«╚Öi ├«nc├ónt─â mereu fanii de pe re╚Ťelele de socializare cu fotografii ├«ndr─âzne╚Ťe ├«n care ├«╚Öi pune ├«n valoare calit─â╚Ťile fizice.

Fiica Anamariei Prodan pare c─â nu se d─â ├«n l─âturi de la niciun efort de ar─âta c├ót mai bine cu putin╚Ť─â, iar ultimele imagini postate la story pe Instagram demonstreaz─â faptul c─â t├ón─âra a apelat la mici trucuri, dar ╚Öi la tatuaje, pentru a-╚Öi transforma radical imaginea. 

Urm─âritorii lui Sarah Dumitrescu au avut surpriza s─â o vad─â pe t├ón─âr─â cu un look complet nou. Fiica Anamariei Prodan a postat c├óteva imagini ├«n care se vede c─â folose╚Öte filtrele de pe Instagram, lucru care chiar o ajut─â ├«n direc╚Ťia asta. Fanii au remarcat c─â Sarah Dumitrescu seam─ân─â leit cu mama ei, Anamaria Prodan. De altfel, t├ón─âra este super pasionat─â de tatuaje, motiv pentru care a bifat c├óteva. Baschetbalista este schimbat─â datorit─â stili╚Ötilor cu care colaboreaz─â pe plan vestimentar, dar ╚Öi make-up arti╚Ötilor, plus c─â are acces la cele mai bune tratamente faciale ╚Öi alte mici trucuri pentru a se men╚Ťine frumoas─â.

Sarah Dumitrescu demonstreaz─â cu fiecare zi c─â imaginea este impecabil─â ╚Öi la propriu, ╚Öi la figurat, c─â vrea s─â devin─â o adev─ârat─â div─â ╚Öi s─â nu fie cunoscut─â doar ca fiica Anamariei Prodan. 

stanga
dreapta
Fiica Anamariei Prodan1 png
Fiica anamariei prodan png
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Sarah Dumitrescu a jucat baschet la cel mai înalt nivel

Sarah Dumitrescu este, de fapt, ╚Öi o sportiv─â foarte talentat─â. Fiica cea mare a Anamariei Prodan a fost cooptat─â ├«ntr-o echip─â de baschet din SUA pe vremea c├ónd avea doar 18 ani. Din p─âcate, Sarah Dumitrescu a suferit un accident pe teren ├«n timpul unui joc de baschet, unde ambii genunchi au suferit traumatisme.  

Anamaria Prodan a fost la acel moment extrem de trist─â pentru fiica ei, Sarah, mai ales c─â t├ón─âra a fost nevoit─â s─â suporte o interven╚Ťie chirurgical─â la picior, ├«n urma accident─ârii. Din fericire, t├ón─âra s-a recuperat, iar acum joac─â la alt─â echip─â. ├Än prezent Sarah tr─âie╚Öte ├«n Statele Unite, unde continu─â s─â-╚Öi mani feste dragostea fa╚Ť─â de baschet, fiind prezent─â la toate marile meciuri de baschet.  De altfel, ea a fost cooptat─â ├«n echipa Cal Poly Women's Basketball, care reprezint─â  Universitatea de Politehnic─â din California.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg