Fata Anamariei Prodan joacă baschet într-o echipă de top de peste Ocean

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan şi fiica ei Sarah seamănă ca două picături de apăFoto: arhivă personală
Anamaria Prodan şi fiica ei Sarah seamănă ca două picături de apăFoto: arhivă personală

Anamaria Prodan nu îşi mai încape în piele de fericire, iar motivul este fata ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Adolescenta a dat lovitura în Statele Unite, fiind cooptată să joace baschet în echipa Universității Mississippi, Ole Miss.

Sarah Dumitrescu este pasionată de sport, iar baschetul este hobby-ul ei. Tânăra de 18 ani a împărtăşit cu apropiaţii ei o veste extraordinară şi a ales să facă acest lucru pe contul personal de Twitter.

Sarah Dumitrescu joacă baschet din America din clasa a IX-a
Sarah Dumitrescu joacă baschet din America din clasa a IX-a

”Sunt recunoscătoare că am şansa să joc baschet, sportul pe care îl iubesc, la un nou nivel. Vreau să le mulţumesc tutoror şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt extrem de fericită să vă anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi”, a scris Sarah pe internet.

Cum a reacţionat Anamaria Prodan când fiica ei a primit oferta

Sarah va semna zilele acestea cu noua ei echipă, iar la eveniment vor fi atât celebra ei mamă, Anamaria Prodan, cât și tatăl ei. Impresara a distribuit rapid vestea, fiind extrem de mândră de performanţa fiicei ei. Nici nu e de mirare că a reacţionat aşa. Sarah joacă din clasa a IX-a la cea mai mare academie sportivă din America, iar în aceşti ani a primit aproape 40 de oferte din NCAA (Campionatul Universitar Nord-American).

Anamaria Prodan și primul ei soț Tibi Dumitrescu au împreună două fete, pe Rebecca și pe Sarah. Au fost căsătoriți 9 ani, în perioada 1998-2007 și au locuit împreună în Statele Unite, unde Tibi a jucat baschet, sarah fiind se pare fără doar şi poate cea care îi moşteneşte pasiunea pentru acest sport.  

Impresara a rămas în relații foarte bune cu fostul soț şi nu doar ea se înţelege bine cu el, ci şi Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi:

Cadou de 50.000 de dolari pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan, fotomodel la 45 de ani, alături de fiicele ei

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net