Motivul pentru care Anamaria Prodan nu se afișează cu noul partener. Are legătură cu Reghe!

Chiar dacă de ceva vreme se tot zvonește că Anamaria Prodan are un nou iubit, impresara a dezvăluit, în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, că nu a „oficializat” relația, deși există, într-adevăr, o persoană care i-a atras atenția în mod special.

image
Motivul pentru care Anamaria Prodan nu se afișează cu noul partener Foto: Instagram

Anamaria Prodan a explicat că, momentan nu își poate da frâu liber sentimentelor și să se afișeze cu noul ei „pretendent”, iar motivul din spatele deciziei sale are legătură strânsă cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, mai precis cu divorțul de acesta.

De ce nu se afișează Anamaria Prodan cu noul ei pretendent

Cei doi foști parteneri au avut prima înfățișare în instanță, însă a fost amânată de pandemia de COVID, așadar divorțul nu s-a pronunțat încă. Până când nu va fi o femeie liberă și în acte, spune Anamaria, nu se va afișa alături de niciun bărbat!

În toți anii ăștia n-am văzut pe nimeni. Nu m-am gândit să fiu cu cineva. Iubit oficial nu am, dar sunt bărbați care îmi plac. Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Îmi place puterea la un bărbat, nu m-a interesat să aibă bani. (..) Până nu divorțez nu o să mă afișez.

Îmi place foarte tare de cineva, avem o legătură frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul. L-am rugat pe Laurențiu de vreo 5, 6 ori să divorțăm la notar și nu dorește. (..) Nu făceam absolut nimic, eu trăiam pentru el.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii anterior menționate.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Îmi e milă de el. Aș încerca să îl ajut”

Cât despre procesele pe care le are cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria crede în continuare că actuala parteneră a antrenorului, Corina Caciuc, l-ar împinge pe acesta de la spate să facă aceste demersuri.

A pierdut tot. Atunci când îți pierzi demnitatea e cumplit. Am vreo 7 procese. E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea. Se va trezi foarte târziu, cu încă un copil pe cap. M-am chinuit cu el să îl aduc pe cele mai înalte trepte ale gloriei.

Eu o să îl iubesc toată viața pe Laurențiu Reghecampf cel demn, soțul meu și tatăl copiilor mei. Ceea ce văd acum nu am cum să iubesc, dimpotrivă. Este dispreț total. Îmi e milă de el, nu am de ce să îl urăsc. Aș încerca să îl ajut.”, a mai spus Anamaria Prodan despre fostul ei partener.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg