Răzbunarea Anamariei Prodan! Cum s-a afișat cu Reghe la evenimentul familiei regale din Monaco. Toți au făcut ochii mari când au văzut-o

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a luat ochii la balul dedicat familiei de Monaco, susținut anul acesta în Dubai. Impresara a strălucit într-o rochie de prințesă, creație Doina Levința, care i-a pus în valoare formele, dar și tatuajul imens de pe spate cu fostul partener de viață, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț. Click! a aflat ce are de gând să facă agentul FIFA cu tatuajul rămas amintire de la Reghe.

Anamaria Pordan a luat ochii la balul familei de Monaco, de la Dubai Sursa: Instagram
Anamaria Pordan a luat ochii la balul familei de Monaco, de la Dubai Sursa: Instagram

Familia regală din Monaco a mutat balul anual de caritate tocmai în Dubai, din cauza pandemiei. Nu mai puțin de 300 invitați, printre care multe personalități ai guvernului francez, oameni cu renume, crema societății, cum vine vorba, au fost prezenți la pavilionul Monaco de la Expo Dubai, unde doamnele și-au dat întâlnire în rochii somptuoase de bal, iar domnii în costume elegante. Petrecerea a avut loc la celebrul Habtoor Palace.

Printre divele care au strălucit la eveniment s-a numărat și Anamaria Prodan, care a devenit deja o obișnuită a ceremoniilor luxoase ale protipendadei din Emirate. Impresara, care stă două săptămâni pe lună peste hotare, a primit și ea invitație la balul familiei de Monaco, și a făcut o impresie „regală”, ca să zicem așa.

Invitațiile la acest mare bal se fac nominal. Creatoarea de modă Doina Levința mi-a făcut rochia de bal, special pentru mine. Organizatorul acestui bal a fost Delia Grace Noble și Fundația Albert de Monaco. Au fost invitați și români, oameni de afaceri, dar și cei mai buni soliști de operă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click !

"Ce vedeți azi la Reghecampf nu ne interesează!"

Agentul FIFA a strălucit, pur și simplu, încă de la intrare în rochia impozantă de bal, mai elegantă ca oricând. Laurențiu Reghecampf, cu care impresara se află în plin scandal de divorț, a lipsit de la brațul ei, dar, culmea, și-a făcut totuși simțită „prezența” tronând pe spatele dezgolit al acesteia.

Astfel, rochia de bal neagră, de prințesă, cu decolteu adânc, a lăsat să se vadă imensul tatuaj pe care impresara îl etalează pe spate, cu fostul ei soț în prim plan.

Ma gândesc dacă-l șterg. Face parte din viața mea și sunt mândră de perioada când Reghecampf a fost exemplu! Eu și copiii mei rămânem cu amintirile acelea, iar ceea ce vedeți azi la Reghecampf nu este treaba noastră și nu ne interesează!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Tatuajul "de suflet" a fost făcut acum 8 ani!

Anamaria Prodan s-a mândrit ani de zile cu imensul tatuaj „de suflet” de pe spate, în care tronează la loc de cinste fetele ei din prima căsătorie, Rebeca și Sarah, Laur junior și, evident, Laurențiu Reghecampf, soțul cu care acum se află în divorț.

Tatuajul a fost făcut acum 8 ani și a costat-o pe impresară câteva sute de euro. De altfel, Reghecampf a fost cel care a inspirat-o pe impresară să facă tatuajul, pe care i l-a dedicat iubitului ei soț ,imediat după plecarea antrenorului în Arabia Saudită, acolo unde semnase cu formația Al-Hilal.

Nimic nu prevestea atunci ruptura drastică ce avea să intervină între cei doi, care trebuie luna viitoare să se prezinte la procesul de divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net