EXCLUSIV Anamaria Prodan, apariție de podium la un nou proces cu Reghe. Ce i-a cerut acesta în instanță: «E jenant pentru un bărbat»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieșind val-vârtej din judecătoria Buftea, alături de avocatul său. Ulterior, impresara ne-a oferit declarații în exclusivitate în legătură cu motivul pentru care a ajuns din nou să se judece cu fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf. 

cub anamaria prodan avocat png

Cum securea războiului nu a fost încă îngropată, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stau în prezent cu sabia lui Damocles deasupra capului. Cei doi foști parteneri se mai văd doar în sala de judecată, după ce Reghecampf îi tot deschide procese impresarei.

Anamaria Prodan: "O să mă mut la Buftea, am 7 dosare"

Aceasta din urmă ne-a dezvăluit, în exclusivitate, și care a fost de data aceasta motivul pentru care s-a prezentat la judecătoria Buftea, după ce paparazzii noștri au surprins-o ieșind din instituție, îmbrăcată foarte elegant, alături de avocatul său. Reghe i-a deschis impresarei un nou dosar, iar „războiul” se dă de data aceasta pe custodia fiului pe care îl au împreună, alintat Bebeto.

O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea.”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: EXCLUSIV! Anamaria Prodan, reacție furibundă la adresa Corinei Caciuc. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal

Impresara susține că se așteaptă însă la lucruri mult mai „urâte” din partea fostului ei partener, în viitorul apropiat, convinsă că Reghecampf este mânat să facă toate aceste demersuri de către actuala lui parteneră.

Anamaria Prodan se prezintă la Judecătorie extrem de elegantă și tratează orice înfățișare în instanță cu seriozitate, din punt de vedere vestimentar măcar, dacă întreaga situație o lasă deja rece. Aceasta a purtat o ținută de tip office, în nuanțe de gri, accesorizată cu o broșă Chanel. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi stiletto, iar pe umeri a îmbrăcat o blană. Geanta aleasă de impresară părea să fie semnată de celebra casă de modă Hermes.

Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața. 

În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei.

Citește și: Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe în presa din străinătate! Ce-a spus despre Corina Caciuc

Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, ne-a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Șirul de acuzații continuă la adresa lui Reghecampf

De asemenea, impresara a sugerat că Reghe i-ar fi deschis Corinei Caciuc, actuala lui parteneră, un business din banii familiei. Aceasta îl acuză în continuare pe Reghecampf că nu a fost sincer în declarațiile sale, nici când a vorbit despre incidentul cu nunta. 

Declară că nu a știut de nuntă, dar el a semnat contractele cu trustul respectiv că aveau voie să ne difuzeze nunta, ba chiar mai mult, posta pe site-urile de socializare alături de mine și îmi dedica melodii de iubire.

Dar îl bate Caciuc, probabil. Este mânat să facă lucrurile astea, pentru că încă îmi doresc să cred că acest om nu are cum să se schimbe la 360 de grade. Dacă îi place jocul ăsta, opinia publică va afla și lucrurile pe care nu și-ar dori să le știe nimeni niciodată despre el.” a conchis impresara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net