Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan! «Am depus actele. Nu sunt o persoană conflictuală»

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf a anunțat că a demarat procedura de divorț, pentru a pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodanfoto: arhiva personală
Laurențiu Reghecampf a anunțat că a demarat procedura de divorț, pentru a pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodanfoto: arhiva personală

După trei luni de incertitudini, Laurențiu Reghecampf pare să fi luat o hotărâre în ceea ce privește căsnicia cu Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a recunoscut că a depus actele de divorț, în contextul în care s-au înmulțit zvonurile că noua lui iubită l-ar face tată pentru a treia oară.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova, a mărturisit pentru CANCAN.RO că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Reghe și sexy-impresara au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008.

Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001, iar recent s-a aflat că antrenorul urmează să devină din nou tată peste doar șase luni. Actuala sa iubită, Corina, ar fi însărcinată.

În ultimele trei luni, s-a tot vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă impresara a negat vehement zvonurile.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a confirmat că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Laurențiu Reghecampf: „Este un moment delicat din viața mea”

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa. ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghecampf.

Citește și:

Confesiunea lui Laurențiu Reghecampf după scandalul divorțului: "Îmi iubesc și respect familia"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net