Când se afișează Anamaria Prodan cu noul iubit? « Imediat după divorț, vi-l arăt »

Anamaria Prodan a anunțat că Reghe e istorie și că vrea să divorțeze cât mai repede ca să aibă cale liberă alături de noul iubit, pe care deocamdată îl ține la secret! Știm doar că e putred de bogat și că face parte din lumea arabă. Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru Click!, care anume va fi momentul în care toată lumea va afla cine este noul ei partener de viață!

cub anamaria prodan png

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ca Anamaria Prodan să iasă și să-l prezinte public pe noul ei iubit, misterios, din lumea arabă! Impresara, însă, nu se va afișa cu noul ei partener de viață, care este putred de bogat, până nu va divorța de Laurențiu Reghecampf. Impresara e de modă veche și vrea să încheie socotelile cu fostul soț, iar de abia apoi să facă publică noua ei relație!

Citește și: Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai 

După ce se termină divorțul, gatal vi-l arăt! După ce se termină totul...atunci când sunt o femeie liberă, atunci pot să mă afișez cu oricine! Așa e frumos!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

stanga
dreapta
anamaria prodan 2 jpg
anamaria prodan (4) jpg
anamaria prodan (1) jpg
prodan bal4 jpg
anamaria prodan dubai piscina10 jpg
anamaria prodan
prodan flori 3 jpg
prodan flori jpg
anamaria prodan jpg
anamaria prodan  1 jpg
anamaria prodan 7 JPG
anamaria prodan 5 jpg
anamaria prodan png
anamaria prodan dezbracata 0 jpeg

"Și dușmanii s-au dat cu Anamaria Prodan!"

Până atunci, impresara își ocupă timpul pe la grătare cu prietenii în curtea casei de la Snagov, dar și cu lansări și evenimente mondene.

Joi seară, își va lansa oficial noul parfum Anamaria Prodan, la un ballroom din Buftea, după care va urma și un alt eveniment de lansare tocmai la Dubai.

Mama mea și-a făcut cu mulți ani în urmă un parfum ce se numea Ionela Prodan. Nu a fost ceva wow la vremea aceea, pentru că nu era cultul parfumului atunci. Și tot vorbeam atunci și îi spuneam: «lasă că fac eu mare și parfumul meu îl depășește pe al tău

Înainte să moară mama, aveam un parfum arăbesc și ei i-a plăcut foarte tare și am zis: «ia să fac eu un parfum arăbesc, să vezi moare lumea!» A ieșit ceva extraordinar! M-am chinuit opt luni, nu-mi covenea. Erau înnebuniți. Bine că cei din echipă sunt turci și sunt răbdători cu femeile.

Vezi și: Anamaria Prodan, o nouă aroganță! Cum arată geanta de 100.000 de euro 

Parfumul are niște combinații pralină cu wood (lemn), cu rose (trandafir). Și dacă te speli ține mirosul. Parfumul trebuie sa țină foarte mult pe piele. L-am încercat și cu trabuc, pe mâna bărbatului. Se impregnează. Acum toată lumea e dată cu Anamaria Prodan! Și dușmanii s-au dat cu Anamaria Prodan!”, ne-a mai spus sexy impresara.

stanga
dreapta
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan copii 6 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan reghecampf 30 JPG
anamaria prodan copii 25 jpeg
anamaria prodan reghecampf 17 JPG
anamaria prodan reghecampf 10 JPG
anamaria prodan reghecampf 4 JPG
anamaria prodan reghecampf 7 JPG

Divorțul de Reghe, în impas!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf bate pasul pe loc, după ce aceștia nu au reușit, nici prin intermediul avocaților, să ajungă la o negociere amiabilă și să divorțeze la notar.

Următorul termen procesul de divorț dintre soții Reghecampf este programat pe 16 mai, la Judecătoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg