Când se afișează Anamaria Prodan cu noul iubit? « Imediat după divorț, vi-l arăt »

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan a anunțat că Reghe e istorie și că vrea să divorțeze cât mai repede ca să aibă cale liberă alături de noul iubit, pe care deocamdată îl ține la secret! Știm doar că e putred de bogat și că face parte din lumea arabă. Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru Click!, care anume va fi momentul în care toată lumea va afla cine este noul ei partener de viață!

cub anamaria prodan png

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ca Anamaria Prodan să iasă și să-l prezinte public pe noul ei iubit, misterios, din lumea arabă! Impresara, însă, nu se va afișa cu noul ei partener de viață, care este putred de bogat, până nu va divorța de Laurențiu Reghecampf. Impresara e de modă veche și vrea să încheie socotelile cu fostul soț, iar de abia apoi să facă publică noua ei relație!

Citește și: Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai 

După ce se termină divorțul, gatal vi-l arăt! După ce se termină totul...atunci când sunt o femeie liberă, atunci pot să mă afișez cu oricine! Așa e frumos!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

"Și dușmanii s-au dat cu Anamaria Prodan!"

Până atunci, impresara își ocupă timpul pe la grătare cu prietenii în curtea casei de la Snagov, dar și cu lansări și evenimente mondene.

Joi seară, își va lansa oficial noul parfum Anamaria Prodan, la un ballroom din Buftea, după care va urma și un alt eveniment de lansare tocmai la Dubai.

Mama mea și-a făcut cu mulți ani în urmă un parfum ce se numea Ionela Prodan. Nu a fost ceva wow la vremea aceea, pentru că nu era cultul parfumului atunci. Și tot vorbeam atunci și îi spuneam: «lasă că fac eu mare și parfumul meu îl depășește pe al tău

Înainte să moară mama, aveam un parfum arăbesc și ei i-a plăcut foarte tare și am zis: «ia să fac eu un parfum arăbesc, să vezi moare lumea!» A ieșit ceva extraordinar! M-am chinuit opt luni, nu-mi covenea. Erau înnebuniți. Bine că cei din echipă sunt turci și sunt răbdători cu femeile.

Vezi și: Anamaria Prodan, o nouă aroganță! Cum arată geanta de 100.000 de euro 

Parfumul are niște combinații pralină cu wood (lemn), cu rose (trandafir). Și dacă te speli ține mirosul. Parfumul trebuie sa țină foarte mult pe piele. L-am încercat și cu trabuc, pe mâna bărbatului. Se impregnează. Acum toată lumea e dată cu Anamaria Prodan! Și dușmanii s-au dat cu Anamaria Prodan!”, ne-a mai spus sexy impresara.

Divorțul de Reghe, în impas!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf bate pasul pe loc, după ce aceștia nu au reușit, nici prin intermediul avocaților, să ajungă la o negociere amiabilă și să divorțeze la notar.

Următorul termen procesul de divorț dintre soții Reghecampf este programat pe 16 mai, la Judecătoria Buftea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net