VIDEO Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai! Imagini demențiale de la mega grătarul de pe lac!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost iar mega chef de 1 Mai pe pontonul vilei de la Snagov, a sexy-impresarei Anamaria Prodan! Aceasta o ține tot într-o petrecere și pare că divorțul de Laurențiu Reghecampf o lasă cam rece! Impresara se distrează de minune cu rudele și cu apropiații. A încins grătarul pe ponton și lăutarii i-au cântat la ureche, de dor și de jale.

Anamaria Prodan, alături de Bebe Cămătaru (dreapta), vărul lui Nuțu Cămătaru Sursa: arhivă personală
Anamaria Prodan, alături de Bebe Cămătaru (dreapta), vărul lui Nuțu Cămătaru Sursa: arhivă personală

Anamaria Prodan a mai încins un chef de 1 Mai, chiar la ea acasă, la vila situată pe malul lacului Snagov. De când este în plin divorț, Anamaria Prodan dansează și chefuiește și pare că nu este deloc afectată de întâlnirile de la tribunal cu Laurențiu Reghecampf.

După ce și-a serbat fina, pe Andreea Lege, la ea acasă, printr-o petrecere de pomină cu lăutari, acum impresara a repetat figura. De data aceasta, a organizat un mega grătar de 1 Mai pe pontonul imensei sale vile cu 11 camere, de pe malul lacului Snagov.

Vreo 40 de prieteni, rude și apropiați, au venit să chefuiască alături de impresară. Grătarele cu mici au sfârâit la greu și au împânzit cu mirosul îmbietor tot Snagovul. Taraful lui Viorel Bogățeanu, finul Aneimaria Prodan, a întreținut atomosfera, lăutarii făcând declarații răsplătite cu euroi. Click! a pus mâna pe primele imagini de la petrecerea de pe ponton, de la impresară de acasă.

Citește și: Cum petrec vedetele de 1 mai? Prodanca, grătar pe lac, la Snagov! Dezbrăcatu, în război cu micii!

Tot duminică, de 1 Mai, Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu bebelușul lui și al Corinei Caciuc. Impresara însă nu pare a fi afectată și i-a urat copilului lui Reghecampf numai bine.

Nu vreau nici să aud ce face, dacă face sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul“, a declarat sexy-impresara, pentru Click!

Nu au reușit să divorțeze la notar

Deși impresara a cerut o negociere înainte de Paște, pentru a divorța la notar, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, Laurențiu Reghecampf i-a trimis, recent, impresarei și autoritarea tutelară pe cap, cerând ca fiul său să-l poată vizita și la Craiova, unde locuiește împreună cu actuala sa parteneră. Până una alta, divorțul se va soluționa în instanță, următorul termen fiind programat pe 16 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net