Cum petrec vedetele de 1 mai? Prodanca, grătar pe lac, la Snagov! Dezbrăcatu, în război cu micii!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele petrec de 1 mai ca-n vremurile bune! Scăpați de restricții, fiecare petrece 1 mai muncitoresc care pe unde poate, după posibilități! Unii au dat fuga la mare, alții se lăfăie în vacanțe exotice, iar cei mai mulți au încins grătarele în curtea casei!

Anamaria Prodan a încins grătarul, cu prietenii, la Snagov Sursa: Alina Erimia
Anamaria Prodan a încins grătarul, cu prietenii, la Snagov Sursa: Alina Erimia

Anamaria Prodan e în divorț, dar nu e lasă de petreceri! Impresara a lăsat-o mai moale cu Dubaiul pentru o perioadă. De Paște a stat acasă, cu familia, și de atunci o ține tot într-o petrecere.

Dacă în urmă cu două zile, impresara a dat o petrecere faraonică acasă pentru fina sa, Andreea Lege, acum s-a gândit că ar fi frumos să repete cheful și de 1 mai!

Vila de la Snagov a sexy impresarei s-a umplut iar de rude, prieteni, lăutari de soi, iar micii și cârnații au sfârâit la greu pe grătar. 

Nu contează că ai bani, banii nu aduc fericirea. Important e să ai familia aproape și prietenii lângă tine. Facem un chef aici la mine, la Snagov, să se ducă buhul, cu mititei, lăutari, facem și o baie în lac și întrecere cu bărcuțe. Tot ce vreți!”, ne-a spus impresara.

Livia Graur, garden party cu prosecco la ea acasă

Livia Graur, alături de fiica ei, Renata Sursa: Facebook
Livia Graur, alături de fiica ei, Renata Sursa: Facebook

Și Livia Graur, prezentatoarea Știrilor Focus de la Prirma TV, locuiește la vilă, așa că își permite să-și cheme prietenii la ea acasă de 1 Mai, la un garden party ( petrecere în grădină), unde îi va răsfăța cu delicatese și un pahar de prosecco.

Anul acesta, 1 mai mă găsește printre prieteni. Nu mi-a placut niciodată să merg la mare cu aceasta ocazie, eu fiind și mai friguroasă de felul meu. În primul rând, că nu e cald ca în plin sezon și, în doilea rând, din cauza multitudinii de oameni care petrec 1 Mai pe Litoral.

Așa că am pus prosecco la rece, am luat mici, frigărui, câteva legume și vom încinge cea mai mare petrecere aici, în București!”, a declarat Livia, pentru Click!

Dezbrăcatu, regele grătarelor! „Anul ăsta nu bag mici!”

Dezbărcatu preferă carnea de oaie, pe grătar Sursa: Click!
Dezbărcatu preferă carnea de oaie, pe grătar Sursa: Click!

Codruț Kegheș, sau celebrul Dezbrăcatu de la Prima TV ( Cronica Cârcotașilor), încinge și el grătarul de 1 Mai. Chef Dezbrăcatu a renunțat însă anul acesta la celebrii mici și a exemplificat cum să faceți un grătar să vă lingeți pe degete. Plus că nu o să aveți nici probleme cu stomacul.

Eu vă recomand așa un grătar, cu pulpă de oaie cu niște grăsime, cu niște piept din care am făcut niște frigărui, totul cu oaie, puțină sare. Și aici am o pastramă de oaie, nu mănânc mici anul ăsta, pentru că am tot mâncat și m-am săturat.

Mănânc o pastramă de oaie cu niște murături, cu niște ceapă, niște ardei iute, cu niște pâinică prăjită, friptă pe grătar și cu un pahar de bere rece! Bun, nu?!”, ne-a devoalat Dezbrăcatu meniul ideal de 1 Mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net