Codruţ Kegheş e as în bucătărie: «Îmi place să experimentez»

#Exclusiv Click!

Toată lumea îl știe drept Cârcotaș sau Dezbracatu', însă numele lui real este Codruţ Kegheş, are 50 de ani și este cel mai bun tată, prieten și bucătar. Am vorbit cu vedeta Prima TV înainte de Paște și ce am aflat puteți citi în continuare într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Click!.

Codruţ Kegheş
Codruţ Kegheş

Click!: Faci ce faci și te întorci la cratiță... Îți place așa mult să gătești?

Codruţ Kegheş: Îmi place și o fac mereu cu drag pentru cine dorește și poftește. Pentru mine artaa gătitului înseamnă plăcere și relaxare. Asta îmi aduce și proiectul "Aventurierii gustului".

Tu gătești pentru fiul tău, nu-i așa? Și pentru tine și prieteni...

Nu stau zece ore în bucătărie pentru că nu am atât de mult timp liber, dar ultima dată am gătit alături de Ștefan din ce-i place lui!

Ce preparat îți iese cel mai bine?

Vai...vorbim de preparate, nu preparat. Ce să fac, modest am fost de mic! Fac multe rețete și mereu îmi place să descopăr sau să experimentez când sunt în bucătărie

Fiul tău te mai ajută în bucătărie?

Da, e foarte pasionat de asta și îl ajut și îl susțîn în tot ce își dorește!

Codruţ şi fiul său
Codruţ şi fiul său

Ce ne poți spune despre proiectul de la Prima TV?

"Aventurierii gustului" e un proiect îndrăzneț pe care îl creștem și consolidăm cu răbdare, descoperim zi de zi prin el multe lucruri, oameni și rețete interesante. E o radiografie și nu doar culinară a României. Descoperim rețete, povești de viață, dar și locuri de poveste din România. Echipa este de excepție, suntem ca în familie iar Antonio este….excelent!

Antonio Passarelli, colegul lui Codruţ la "Aventurierii gustului"
Antonio Passarelli, colegul lui Codruţ la "Aventurierii gustului"

Cum este să gătești cu Antonio? De când te știi cu el? Ce ai în comun în afară de zodie și pasiunea pentru gătit?

Antonio este un prieten foarte bun înainte de toate și la fiecare ieșire vorbim nu doar despre papa bun, vorbim despre absolut tot! Am atât de multe de învățat de la el! Este un om generos și bun, un prieten pe care te poți baza oricând și un partener de nadejede de caravana a gustului.

Ce ai gătit de Paște acasă? Ne poți spune cum arată masa de Paște acasă?

Nu facem lucruri sofisticate pentru masă de Paști, puțîn din fiecare: doi miei, un coșuleț cu ouă (50) și vin roșu (15 litri).

Ce obiceiuri ai avut de Paște? Ai mers la biserică?

În perioada cu pandemia nu am fost, dar acum am fost și am venit acasă cu lumina Sfânta!

Care proiect îți place mai mult, "Cronica cârcotașilor" sau "Aventurierii gustului"?

Oh, sunt atât de diferite. Cronică o fac de atâția ani încă e parte din mine. Ioana, bebelusele, Șerban, Vlad, Robert, Gabriela, toți colegii mei sunt familia mea. Fiecare joi când avem filmare e o mare bucurie. Aventurierii înseamnă nou, bucuria de a fi alături de un prieten precum Antonio, dragostea cu care descopăr România. Iubesc ambele proiecte. Ambele îmi dau satisfatie, împlinire și plăcere.

Ești actor și puțini știu asta. Ai primit oferte de a juca în filme sau seriale TV?

În cei 30 de ani de scenă am fost la câteva castinguri, dar la 2 dintre cele la care am fost, partenerul sau partenera nu au putut să-mi spună replicile de râs (râde) Așa că…încă aștept oferte, dragilor!

Codruț Kegheş a debutat în televiziune la Prima TV

Actor de meserie, Codruţ şi-a început carieră în televiziune în 2001, atunci când a fost desemnat câştigatorul concursului “Banc Show”, de la Prima TV. Un an mai târziu avea deja propria emisiune, “Comedy Bar”, şi tot atunci a intrat în echipa emisiunii “Cronică Cârcotaşilor”, dându-i viaţă personajului Cătălin Dezbracătu'.

În 2006, Codruţ a devenit amfitrionul emisiunii “Ciao TV”. A fost apoi prezentatorul emisiunii “Fitze cu Dezbrăcatu’”, în care erau trecute în revistă cele mai recente evenimente şi erau comentate vedetele pe val. După o pauză, în 2014, când a făcut parte din echipa emisiunii "Cusurgiii", Codruţ Kegheş redevine Cârcotaş cu acte în regulă la Prima TV.

În 2016 a prezentat emisunea "Chef Dezbrăcatu’" difuzată duminică. Iar acum prezintă, împreună cu Antonio Passarelli, "Aventurierii gustului".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net