Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

#Exclusiv Click!

Livia Graur se chinuie de ani de zile primăvara cu o alergie de sezon, de care nu este chip să scape. Frumoasa știristă de la Prima TV a fost diagnosticată cu o dermatită de contact, care îi afectează foarte tare tenul în această perioadă.

cub livia graur animat gif
Cu ce boală se luptă de ani de zile Livia Graur? Primăvara îi pune capac!

A venit primăvara, iar alergiile se numără printre bolile predominante ale sezonului. Știrista de la Prima TV, Livia Graur suferă și ea de o astfel de afecțiune a tenului, care i-a cam dat viața peste cap în ultima perioadă.

De două săptămâni, Liviei i-au apărut la nivelul tenului o alergie de care nu mai scapă. Știrista a mers la medicul dermatolog, dar și la alergolog pentru a găsi leac pentru bubițele roșiatice, care-i provoacă și mâncărimi foarte supărătoare.

Eu, primăvara, mă confrunt cu un soi de alergie. Nu am reușit să depistez nici până acum la ce anume fac această alergie, ce fel de plantă îmi provoacă alergia asta.

Cert este că îmi apar tot felul de mici imperfecțiuni, mici bubițe pe piele, roșiatice, care mă mănâncă și care dispar după o săptămână, două, dar apar altele! Așa pățesc mereu la început de primăva și e necesar fac ceva așa încât să-mi ajut tenul”, a dezvăluit știrista de la Prima TV, pentru Click!

stanga
dreapta
graur nemachiata jpg
graur sexy jpg
graur fetita jpg
livia graur familie jpg
graur livia renata 2 JPG
graur livia  JPG
livia graur martisoare 1 jpeg
livia graur rodos jpeg
Livia Graur jpeg
livia graur jpg jpeg
livia graur jpeg
Livia Graur a învăţat cum se plantează trandafirii jpeg

Ce diagnostic i-au pus medicii

Livia Graur a fost diagnosticată cu o dermatită de contact, care îi dă, însă, mari bătăi de cap știristei, al cărui ten este supus zilnic agresiunii machiajului de televiziune.

Am fost la medic și nu mi-au mai făcut teste alergologice pentru că mi s-a spus că e o dermatită cumva de contact, o alergie de contact și atunci, afecțiunea fiind doar de suprafață, nu afectează și interiorul organismului.

De aceea nu e necesar să iau medicamente. O tratez la nivel superficial al pielii, cu creme și loțiuni. Anul ăsta, văd că deja mă ține de vreo două săptămâni! Să sperăm că trece!”, ne-a mai spus Livia.

Cum își protejează tenul Livia Graur

Știrista profită din plin în timpul liber și evită să se mai machieze cât stă acasă, lăsând tenul să respire în voie.

Din păcate, tenul meu este supus unor agresiuni mai mult decât tenul altor persoane. Trebuie să am grijă. Ultimul tratament făcut au fost niște măști de revigorare și rehidratare a tenului.

Nu merg însă pe soluții anti-ageing (îmbătrânire), sau anti-rid, cel puțin nu momentan. De atfel, așa mi-au recomandat toți medicii, pentru vârsta mea încă nu am nevoie, nu e cazul”, a adăugat știrista.

Livia Graur (36 de ani) lucrează în televiziune de 14 ani și prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, ora 14.00. Știrista are o familie de poveste. Este căsătorită de 12 ani cu Răzvan Ștefan Graur și au împreună o fetiță, Renata Nicole, în vârstă de 8 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg