Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

#Exclusiv Click!

Livia Graur se chinuie de ani de zile primăvara cu o alergie de sezon, de care nu este chip să scape. Frumoasa știristă de la Prima TV a fost diagnosticată cu o dermatită de contact, care îi afectează foarte tare tenul în această perioadă.

Cu ce boală se luptă de ani de zile Livia Graur? Primăvara îi pune capac!
Cu ce boală se luptă de ani de zile Livia Graur? Primăvara îi pune capac!

A venit primăvara, iar alergiile se numără printre bolile predominante ale sezonului. Știrista de la Prima TV, Livia Graur suferă și ea de o astfel de afecțiune a tenului, care i-a cam dat viața peste cap în ultima perioadă.

De două săptămâni, Liviei i-au apărut la nivelul tenului o alergie de care nu mai scapă. Știrista a mers la medicul dermatolog, dar și la alergolog pentru a găsi leac pentru bubițele roșiatice, care-i provoacă și mâncărimi foarte supărătoare.

Eu, primăvara, mă confrunt cu un soi de alergie. Nu am reușit să depistez nici până acum la ce anume fac această alergie, ce fel de plantă îmi provoacă alergia asta.

Cert este că îmi apar tot felul de mici imperfecțiuni, mici bubițe pe piele, roșiatice, care mă mănâncă și care dispar după o săptămână, două, dar apar altele! Așa pățesc mereu la început de primăva și e necesar fac ceva așa încât să-mi ajut tenul”, a dezvăluit știrista de la Prima TV, pentru Click!

Ce diagnostic i-au pus medicii

Livia Graur a fost diagnosticată cu o dermatită de contact, care îi dă, însă, mari bătăi de cap știristei, al cărui ten este supus zilnic agresiunii machiajului de televiziune.

Am fost la medic și nu mi-au mai făcut teste alergologice pentru că mi s-a spus că e o dermatită cumva de contact, o alergie de contact și atunci, afecțiunea fiind doar de suprafață, nu afectează și interiorul organismului.

De aceea nu e necesar să iau medicamente. O tratez la nivel superficial al pielii, cu creme și loțiuni. Anul ăsta, văd că deja mă ține de vreo două săptămâni! Să sperăm că trece!”, ne-a mai spus Livia.

Cum își protejează tenul Livia Graur

Știrista profită din plin în timpul liber și evită să se mai machieze cât stă acasă, lăsând tenul să respire în voie.

Din păcate, tenul meu este supus unor agresiuni mai mult decât tenul altor persoane. Trebuie să am grijă. Ultimul tratament făcut au fost niște măști de revigorare și rehidratare a tenului.

Nu merg însă pe soluții anti-ageing (îmbătrânire), sau anti-rid, cel puțin nu momentan. De atfel, așa mi-au recomandat toți medicii, pentru vârsta mea încă nu am nevoie, nu e cazul”, a adăugat știrista.

Livia Graur (36 de ani) lucrează în televiziune de 14 ani și prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, ora 14.00. Știrista are o familie de poveste. Este căsătorită de 12 ani cu Răzvan Ștefan Graur și au împreună o fetiță, Renata Nicole, în vârstă de 8 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net